joi, 5 iunie 2014

Stres, nervi, bani cheltuiti aiurea dar…un final fericit


Cum primavara presupune, printre altele, si o curatanie generala am hotarat sa facem o igienizare si o reimprospatare a apartamentului. De la o simpla zugraveala am ajuns sa schimb si gresia si faianta si parchetul si…tot.

O cunostinta imi recomanda cel mai priceput, cel mai bun, cel mai cel zugrav iar eu mergand pe incredere am acceptat.

Ma intalnesc cu nenea, stabilim conditiile si pretul si hai la treaba.

Ce sa va zic, gresia o pune cu susul in jos, desi era clar decorul si cum trebuia asezat, el il pune exact pe dos, peretii au iesit strambi, si desi la inceput a zis ca dureaza maxim 2 zile o camera…au trecut 3 zile si “nenea cel mai priceput” a pus faianta doar pe 2 pereti.

Am explodat, rabdarea mea are o limita si chiar nu am mai rezistat, mi-am incheiat socotelile cu nenea si o iau de la inceput.

Bineinteles ca mi-am invatat lectia si nu mai apelez la nicio cunostinta. Deschid laptopul, tastez repede zugrav bucuresti si gasesc o firma, iau numarul de telefon si tarrrrrrr tarrrrrrr, am sunat.

Am gasit o firma din Bucuresti, cu oameni profesionisti, calificati, cu recomandari solide si ne-am apucat de treaba, serios. De aceea am si cautat pe cineva din Bucuresti, pentru ca acolo sunt firme bune care ofera servicii de calitate.

Apartamentul meu a iesit mult mai bine decat ma asteptam intr-un timp mult mai scurt . Aceasta firma mi-a trimis si un specialist care mi-a desenat apartamentul exact cum il vedeam eu si mi-a facut si o schita cum il vedea el.

Mi-a dat sfaturi foarte bune si mi-a sugerat ce culori sa imbin pentru a iesi un apartament modern si luminos. A inceput sa-mi explice cum se face, ce trebuie sa fac pentru a rezista lucrarea in timp. Mi-a recomandat de unde sa cumpar toate materialele pentru a avea la final investitii mai mici decat imi programasem initial. Si chiar am mai ramas cu ceva bani pe care i-am investit in niste decoratiuni frumoase de pus la colturile peretilor cu tavanul. Mi-am mai luat si un tablou de perete care are un peisaj superb si care da bine in camera langa celelalte decoratiuni.

Impreuna cu zugravul am luat cele mai bune decizii si nu regret absolut deloc ca am apelat la aceasta firma. Chiar am simtit profesionalismul din partea lor si inainte de colaborare si dupa efectuarea lucrarii.

Am ramas profund impresionata de munca si profesionalismul de care au dat dovada. Am avut o colaborare foarte frumoasa si am primit un discount de 10% pentru viitoarele lucrari pe care le voi efectua.

Va recomand cu sinceritate sa apelati la firme serioase, care au atestari si recomadari in domeniul si sa-l lasati pe “nenea x” care face orice, de toate, rapid si ieftin. 

Cand a trecut pe la mine vecina, a crezut ca a gresit apartamentul. Nu-i spusesem ca am renovat cat a fost plecata in concediu. Asa ca atunci cand a intrat pe usa, a vrut sa isi ceara iertare ca a dat buzna peste niste necunoscuti. Chiar am ras cu ea pe tema asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea