sâmbătă, 7 iunie 2014

Ia sacul, du sacul



Aceasta zi care tocmai s-a incheiat a fost una de neuitat, plina de peripetii si intamplari amuzante. In afara faptului ca am ajuns acasa ciucilete( pornise o ploaie torentiala exact cand am iesit pe usa, iar eu bineinteles ca eram imbracata ca de vara, in capul meu era o vara torida, o canicula insuportabila), mai trebuia sa strang tot de prin casa deoarece urma “marea mutare”.
Am hotarat sa ne mutam la tara, sa nu mai aruncam cu banii pe chirii si alte minuni de acest gen, pe vremuri de criza am decis sa facem economii.
Deci ajung acasa uda leoarca, cu cateva papornite dupa mine, cu geanta, o umbrela care pe drum s-a stricat, cu saci de gunoi imensi ( ca doar unde sa pui hainele si tot ce stransesem pe aici) si sa ma apuc de treaba.
Si hai la strans, incet, fara graba, ca toti stim “graba strica treaba” si indes, indes, imping si cu mainele si cu picioarele sa incapa cat mai multe si hai cu sacul la masina…cum coboram eu scarile asa domol ce sa vezi, din ce in ce simteam sacul mai gol si mai gol…deci nu cred, refuz sa cred…Da, sacul se rupsese(ahdncjsjsnnaaaaaa)… si ia-o de la inceput.
Si cum “graba strica treaba”  nu a functionat am folosit reciproca pentru urmatorii saci, vreo 25 la numar, nu ma intrebati de ce au fost asa multi pentru ca nici eu nu stiu, ca na…am luat doar stricul necesar, ce sa facem la chirie cu toate prostiile, ce nu a fost absolut necesar am lasat la tara.
Desi acum cateva ore eram un pachet de nervi, acum cand imi amintesc rad singura in casa, daca m-ar vedea sau auzi cineva…ups…

Mirela A.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea