vineri, 20 noiembrie 2015

Rolul unui parfum

Care este rolul parfumului în viziunea mea? Parfumul ne face să mirosim  bine. Simt că cel mai important rol al unui parfum este exact acela după care este recunoscut prima dată. Rolul olfactiv. Și pe lângă acest rol principal, derivatele acestuia i se alătură. Pentru că mirosul în diferite note dă alte și alte conotații unui parfum. Un parfum bun întoarce capete pe stradă, trezește pasiuni, apropie oamenii și dă încredere și siguranță celui ce îl poartă,

Dacă parfumul este sau nu este purtător de feromoni, nu știu exact, dar știu că este important să-l folosești dacă vrei ca acest lucru să contribuie la impresia bună pe care o lași celor din jur. Mai știu însă că un parfum poate fi aliat sau dușman pentru cel ce îl folosește în funcție de cantitatea în care este utilizat la o singură ocazie. Dacă este prea mult dăunează. Dacă nu este suficient poate că nu impresionează. Dacă nu e original nu prea ține. De aceea văd mai benefică achiziționarea parfumurilor din magazine de profil.


Coty propune Deeply Yours fragrances: parfum Enrique Iglesias


Coty este unul dintre magazinele care propune nume de mari branduri pe nișa pe care activează. Iar printre brandurile pe care le promovează se află branduri ce poartă nume de artiști precum Katy Perry, Lady Gaga sau Enrique Iglesias. 

Îmi  face cu ochiul un parfum Enrique Iglesias care conține un mix de arome cu totul și cu totul irezistibil. Varianta pentru bărbați conține arome de măr, pepene, piper negru sau vanilie. Varianta feminină Enrique Iglesias Deeply Yours conține printre altele arome de vanilie, măr verde, grapefruit sau piersică.

Sunt multe criterii pe baza cărora putem stabili calitatea unui parfum, dar cred că cel mai bine la acest lucru se descurcă specialiștii, cei care creează combinațiile perfecte.

Nu mai împrăștii prea mult parfum în jurul meu pentru că am stabilit deja că ce-i mult strică, așa că dau gata acest articol scris pentru concursul Superblog și sper să faceți cele mai  bune alegeri în materie de parfum, pentru voi sau pentru persoanele dragi vouă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea