duminică, 10 august 2014

In sfarsit acasa

După multe luni de așteptare,  de stres,  de nervi, a venit și momentul mult așteptat de toată familia, ne-am mutat in căsuța noastră, un apartament cu 3 camere la câteva minute de centru orasului Ploiesti, în jur de 10 minute mai exact.
După episodul cu hainele, cu sacii arhiplini coborâți pe scari, trebuia sa urmeze și episodul doi cu sacii urcați pe scări. .ha ha ha. .

Este adevărat ca mai avem mult de munca, nu este nici pe jumătate terminat, dar contează ca am reușit sa ne mutam aici și ca avem cât de cât condiții minime. 
Este un sentiment atât de plăcut,  sa te simți în casa ta, sa faci ce vrei, când vrei, cum vrei, cum te duce capul. Este atât de frumos sa nu depinzi de nimeni și sa știi ca nu mai deranjezi pe nimeni.

Am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa stai singur, oriunde ai sta mai devreme sau mai târziu tot vor ieși discuții, nu contează dacă sunt părinții sau socrii, fratele sau sora la un moment dat tot vei deranja pe cineva.
Așa ca, dragii mei, încercați din răsputeri sa va faceți locsorul vostru, unde sa va duceți cu drag, unde sa va simțiți acasă. 
Știu ca este extrem de greu, sacrificiile sunt imense dar merita cu adevărat efortul.
Cel mai important este sa fim sănătoși pentru ca le vom face pe toate in timp și cu multa voința, vom reuși sa facem tot ce ne dorim cu adevărat. 

Mirela A.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea