sâmbătă, 30 august 2014

Incepe Campionatul Mondial de baschet

Daca este 30 august, atunci este zi mare pentru iubitorii baschetului. Incepe Campionatul Mondial 2014 ce va avea loc in Spania. Nu este loc de altceva in programul iubitorilor acestui sport. 24 de echipe se vor duela pentru locurile fruntase si in final pentru marele trofeu.

Ca de obicei favorita numarul unu este SUA, dar sunt de luat in seama si echipe precum Spania, Serbia sau Brazilia. Pentru pariori, cotele pentru castigatoarea trofeului, inaintea disputarii vreunui meci sunt urmatoarele: SUA 1,6, Spania 2,5, Serbia, Grecia si Brazilia cu cota egala de 34. Urmeaza celelalte selectionate cu sanse mult prea slabe la castigarea marelui trofeu. Eu merg pe mana Statelor Unite ale Americii. Cred ca nu au adversar in niciun colt al lumii la nivel de nationala. Cel putin nu in deceniul asta. Chiar daca se poate intampla sa nu castige acest trofeu, asta s-ar datora strict unor factori care nu tin numai de valoarea echipei sau de valoare individuala a jucatorilor. La acest capitol americanii stau extraordinar de bine.



Acum ne ramane numai sa stam in pat si sa urmarim spectacolul de pe parchet. Acesta va fi garantat in fiecare zi a turneului final. Si in cazul in care nu stiti unde se vede in Romania CM Spania2014, incercati sa mutati pe Digisport. Cu siguranta il veti vedea acolo!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea