joi, 17 decembrie 2009

Cum poti deveni bunicul tau!
In cele ce urmeaza am sa va arat cum poate cineva sa fie propriul bunic. Daca stati rau cu gradele de rudenie luati un pix si o foaie si faceti legaturile. Gradele de rudenie sunt legate bine. Asadar inarmati-va cu rabdare si cititi cum puteti deveni bunicul vostru:

Domnule Director,
Subsemnatul Rotaru nicusor Adrian, cu domiciliul in Ploiesti, muncitor in cadrul departamentului Transport Kaufland, va aduc la cunostinta cu respect urmatoarele:
In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu, dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori, ca pana la urma sa se indragosteasca de fiica vitrega, cu care in cele din urma sa se casatoreasca, fara a-mi cere consimtamantul. Deci fiica mea vitrega mi-a devenit mama vitrega, iar tatal meu ginerele meu. Sotia tatalui meu, adica fiica mea vitrega, care in acelasi timp este mama mea vitrega, a nascut un baiat, care este nepotul meu, fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege, dar acest baiat este si fratele meu. In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica, deoarece este mama sotiei tatalui meu, iar eu sunt nepotul sotiei mele. Nu mult mai tarziu, sotia mea a nascut un baiat care a devenit cumnat cu tatal meu, fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu. Copilul meu este fratele mamai mele vitrege, iar prin mama mea vitrega, sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu.
Avand in vedere cele de mai sus, intreb:
Copilul meu, care in acelasi timp este unchiul meu, cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega, are drept la alocatie de stat pentru copii ???

Click aici pentru a comenta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea