duminică, 13 martie 2011

Bun venit primavara!


Anul acesta am fost suparat pe ghiocei. De ce? Parca se spune ca ghioceii sunt vestitorii primaverii, asadar de cand au aparut prima data pe anul asta ghioceii si pana ieri, a trecut cam o luna. Ori ghioceii devin slabi la predictii, ori iarna s-a jucat cu noi si cu ei deopotriva. Dar astazi este a doua zi de primavara curata. Dimineata insa a fost destul de frig, dar dupa-amiaza, soarele a fost puternic, poate de la exploziile de acum cateva zile, astfel incat a incalzit bine pamantul de pe melagurile noastre romanesti. Astazi 13 martie o sa continui ziua tricoului si o sa ies afara la maneca scurta. Macar asa ii dau de veste primaverii ca o astept cu drag. Poate ca si primavara asta, indiferent de ce "feminista" ar fi ea, are placerea sa vada barbati mai dezbracati. Am plecat sa ma bucur de soarele caldut pana ce nu apune.

4 comentarii:

  1. acum imi dau seama ca n-am vazut capsor de ghiocel pe anul asta ! Deci si slabi prevestitori, da' si slabi in aparitii, nu stiu ce calitati le mai raman.

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi cand mergeam la Irish a trecut o femeie cu un buchet de ghiocei mari si frumosi si la fel de inviorati de soare ca si mine. Nu stiu de ce nu i-ai vazut!

    RăspundețiȘtergere
  3. ?!?! Lasa ghioceii, astazi a trecut cineva pe langa noi cat mergeam ??
    Cred ca imi captezi prea multa atentie, ca altfel nu stau chiar asa catastrofal de obicei ! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate a fost o primavara scurta, mie dor de vremea copilariei mele!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea