luni, 31 octombrie 2011

Nu vreau un blog minunat

Daca e sa  fiu sincer as spune ca imi doresc un blog minunat, in care  feedback-ul sa vina necontenit de la sutele de cititori fideli. Uneori e bine sa ai chiar si un cititor, care sa te inteleaga, sa-ti impartaseasca ideile si sa te sustina. Cine nu ar vrea asa ceva?
Acum, daca e sa mint, nu-mi doresc un blog minunat ca cel descris mai sus. Dar minciuna asta e spusa cu jumatate de gura sau cu juma' de c u v a n t   scris.

Adevarul este pe undeva la mijloc. Mi-as dori un blog pe care sa am aproximativ 50 de cititori care sa ma viziteze  zilnic, vreo 200 de cititori care sa ma viziteze de cel putin 3 ori pe saptamana, Alti 800 de vizitatori care sa ajunga  pe blogul meu din cautari google sau de pe alte bloguri.Asa as reusi sa  citesc si comentariile fara a sta toata ziua in fata calculatorului, si as fi si impacat cu mine, ca fac cat de cat treaba buna.

Pana atunci nu pot sa ma declar multumit cu sub 5 cititori fideli, carora le multumesc pentru ca ma urmaresc si comenteaza din cand in cand confirmandu-mi ca nu  aberez degeaba si nici de unul singur, inca vreo 5 cititori  care ma viziteaza  de vreo 3 ori pe saptamana carora le multumesc deasemenea si ii invit sa mai si comenteze daca sunt de acord cu ce scriu aici, sau daca  nu sunt de acord cu opiniile mele, si inca vreo 100-130 de vizitatori care ajung pe pagina mea cautand cate ceva. Multi au si gasit, dar nu stiu sa plateasca nici macar printr-un comentariu simplu, sa apese pe vreun buton sau sa aibe vreo reactie.

Personal cand vizitez un site sau blog si gasesc ceea ce-mi place, las si feedback printr-un comentariu sau  vreo apasare de buton, sau share sau like sau alte metode de feedback. Sa stie omul ca este cat de cat de folos si sa-si continue treaba incantat ca poate impartasi informatii  unei mese de oameni.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. te rog nu ignora si categoria "mixta" - cititorii fideli, care, desi fideli, te citesc cam de 3 ori pe saptamana. Nu aceleasi postari de 3 ori, ci grupate, in functie de cand le merge net-ul. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea