miercuri, 7 decembrie 2011

De-asta imi place mie baschetul

Pentru ca este imprevizibil, pentru ca se poate schimba rezultatul intr-o singura secunda, pentru ca se joaca adevarat, fara bambilicii de la fotbal, pentru spectacolul pe care il poate oferi.
 Astazi am avut de vizionat mult baschet. Sa fii avut ochi de-ajuns pentru fiecare meci pe care l-as fi putut vedea. Si am avut ce vedea si ce puncta.  De dimineata am  urmarit si pariat pe  baschetul feminin din Coreea. La jumatatea zilei a inceput baschetul masculin din Coreea, urmat dupa alte doua ore de prima liga Chineza care se joaca in  stil NBA, la 12:00 sfertul. Am si avut noroc la pariuri  si am terminat pe plus dupa prima parte a zilei.
Seara am  pariat si urmarit  baschetul din Romania, intr-o zi ceva mai nefasta. S_a marcat putin fata de media campionatului nostru, dar  spectacolul a fost la el acasa. Asesoftul a cedat in fata Sibiului intr-un meci care parca a fost tras la xerox cu unul dintre meciurile din finala cu M. Cluj din sezonul trecut, cand Asesoftul a condus detasat, dar moleseala de pe final i-a costat meciul. Pe langa meciul  Asesoftului, am mai  ramas uimit de un jucator de la Oradea, echipa care a pierdut la limita meciul cu  Medias, scor 76-75 pentru medieseni. Oradenii au avut un jucator iesit din comun in acest meci in persoana lui Silviu Lupusavei care a marcat in ultimul sfert 6 aruncari  de la 3 puncte. In total a avut 7 reusite din 9 incercari de la 3 puncte. Totusi  succesul  aruncarilor lui  nu a facut decat sa amageasca  echipa  pana in ultima  secunda cand nu au reusit sa inscrie decat de 2 puncte in loc de 3 si astfel au pierdut la un singur punct diferenta.
Nu am prea avut sorti de izbanda la pariuri  cu meciurile din Romania dar nici prea tare in pierdere nu am iesit. A urmat Euroliga masculina. Meci dupa meci. Scoruri destul de  mici, semn ca echipele s-au aparat   mult prea bine. Scorurile au fost cele inregistrate de femei la acelasi sport. In euroliga am avut  cateva pariuri care au  fost castigate si cateva pierdute. In total am iesit  destul de bie, aproape la fel cum intrasem. Bilbao a pierdut in ultima secunda, dupa ce reusisera revenirea. Egalasera la 64 insa un jucator de la Cantu a reusit o aruncare  surprinzator de norocoasa de la 9 metri, care a dus scorul la 67-64 pentru Cantu care au izbucnit intr-un val urias de bucurie. La acest meci aveam nevoie de  un egal pentru a spera ca pariul de peste 151,5 puncte  marcate in total de ambele echipe in meci, va iesi castigator. Nu a fost sa fie, dar suspansul de final a fost suficient de bun pentru  un iubitor al acestui sport minunat.
Urmeaza  o noapte furtunoasa, plina de baschet universitar din NCAAB , de peste ocean. Nu o sa pot sta sa vizionez si  aceste meciuri, pentru ca se joaca prea tarziu in nopte si se termina suficient de devreme incat sa nu le pot prinde nici daca ma trezesc devreme. Insa maine am de pariat si vizionat  pe meciuri din Filipine,  Euroliga, iar de la Craciun incolo, pe NBA. Atunci sa vedem  distractie :D

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. :))) articolul asta abia acum l-am citit.
    Adineauri le spusesem alor ca uite, tu deja ti-ai primit cadoul si iti incepe NBA-ul. La care maica-mea realista (ca asa e ea mereu, nu se bucura, nu viseaza) : "ah, pentru banutzii lui era mai bine sa nu-i mai inceapa nba"
    ca sa vezi, eu nu ma gandisem pana acolo, chiar ma bucuram pentru tine :)) cand colo, dupa finalul citit aici acum la tine, deduc ca maica-mea, cu realismul ei, a avut dreptate, nu eu, cu reactia mea naiva :)
    p.s. totusi : 6 incercari reusite de 3 puncte in 10 minute ?!? tare tipul, sau buna ziua lui norocoasa :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea