miercuri, 16 mai 2012

Master Chef la ProTV 15 mai 2012

In editia din 15 mai 2012 concurentii de la Master Chef au avut o sarcina aproape imposibila de a servi impecabil intr-un restaurant bun . Fiecare echipa a avut un buget de 3000 de ron cu ajutorul caruia sa faca cumparaturile de pe urma carora sa reiasa un meniu pentru pranz si cina. Scopul final era acela de a face profit, iar echipa cu cel mai mare profit la sfarsitul serii era cea castigatoare. Lucrurile au mers prost pe toata durata zilei iar ca si cand nu era de ajuns curentul pica din cand in cand lasandu-i fara lumina si fara aparatura de care aveau nevoie la gatit. Servirea pranzului a fost aproape dezastruoasa fapt pentru care cei trei bucatari sefi s-au alaturat echipelor pentru a-si salva onoarea si reputatia de mari bucatari. Chiar si asa greselile concurentilor au continuat sa apara. Painea lasata la cuptor a fost uitata pana s-a ars de nu s-a mai putut recupera nimic din ea, farfuriile erau lipsite de ornament, ingredientele erau insuficiente sau inexistente, mizerie mare in bucatarie, nervi intinsi la maxim iar comenzile din restaurant incepeau sa curga tot mai repede. Organizarea si aportul cu care au venit sefii in bucatarie si-au spus cuvantul si lucrurile s-au mai indreptat putin, dar chiar si asa niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa obtina profit. Echipa albastra a terminat seara cu -300 de lei in timp ce echipa rosie a terminat cu -500 de lei. O seara in pierdere si o seara de pe urma careia toti concurentii au intrat la testul sub presiune unde au trebuit sa gateasca numai cu produse vegetale, ingredientele de baza fiind fructele si legumele. Proba a fost destul de clara, era nevoie de un meniu de pe urma caruia un om caruia ii place cu precadere carnea sa renunte la ea pentru a manca in stil vegetarian. Nu parea o proba grea si totusi a fost extrem de complicata pentru concurenti care nu au avut inspiratie. Timpul le-a jucat din nou feste si i-a prins nepregatiti pe multi dintre ei. Finalul nu a adus o singura eliminare ci chiar 3 eliminari. Iris Lungu a parasit competitia mai degreaba din cauza comportamentului sau fata de sefi decat din cauza a ce gatise. Alaturi de el au mai parasit competitia Master Chef Bogdan Lupoiu si Alexandru Cartu. Cu aceste eliminari femeile din competitie au preluat conducerea numerica in fata barbatilor. Au mai ramas 6 femei si 5 barbati, dar nu sunt convins ca sunt cei mai potriviti pentru titlul de Master Chef editia 1. Totusi faptul ca au trecut de testele sub presiune si au ajuns pana aici nu este chiar o intamplare dar dupa cum si sefii spun "Pentru a deveni Master Chef iti trebuie mai mult de atat!".

2 comentarii:

  1. a inceput sa ma prinda show-ul asta, ma uit in timp ce citesc cate-un articol. :)
    Oricum, am devenit fan Iris - baiatul ala chiar n-a fost obraznic, i-a raspuns coafatului asa cum merita. Comportamentul sefilor care isi permit sa se adreseze ca pe ogor merita palme !
    p.s. ma mai uit si fiindca vreau sa vad cand se prostitueaza tipa aia care ar face orice pentru un vot. Nu credeam sa vad asa un comportament la o femeie de peste 25 de ani. Si-am inteles ca mai e si casatorita. :( Jenant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea e o concureta parsiva . e in stare sa faca orice pt a castiga. o jegoasa

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea