vineri, 5 aprilie 2013

Tigala cu cartofi ca la Maramu' (reteta prezentata de chef Nicolai)

Astazi am gatit din nou. De data asta ceva mai interesant, ca mod de preparare si ca si gust. Cateva legume banale puse una langa alta si gatite cu multa rabdare, au dat o aroma nebanuita.
Pentru mine am gatit: 4 cartofi mici-medii, o ceapa, gogosar in otet, un morcov mititel.
Am mai folosit zeama de la jumatate de  portocala, curry si ulei de masline.
Reteta o gasiti pe blogul lui Chef Nicolai. In plus fata de aceasta eu am adaugat morcovul pentru culoare si gust in plus.
Reteta este de post si la cat de ieftina este, nu te-ai astepta sa fie atat de gustoasa.
Iata ce a iesit. (Claritatea si calitatea pozelor lasa de dorit, din cauza faptului ca nu am un aparat profi)





Un comentariu:

  1. imi place faptul ca te ocupi serios de bucatareli.
    Eu abia azi aud termenul de tigala, iar inainte sa-mi spui ca-s choux de Bruxelles, vad ca nici dex-ul nu-l cunoaste.
    Pozele-s ok, nu te mai rasfata atat! Daca e si gustul pe-atat pe bun pe cat is pozele de clare atunci are sens sa continui!
    O nemultumire am si eu totusi : vezi ca Chef Nicolai a si demonstrat vizual cum curata legumele cu degetele lui, ceea ce tu n-ai facut ... ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea