joi, 21 noiembrie 2013

Cele mai tari oferte de Black Friday

Este cam al treilea an consecutiv de cand in Romania se sarbatoreste Black Friday-ul american. Cel putin de atata timp este mai luat in serios atat de vanatori cat si de clienti.
Atat de mult s-a dezvoltat acest fenomen la noi in tara incat avem reduceri pe linie la tot felul de produse. Reduceri care ajung la peste 50 de procente intalnim de cele mai multe ori la elect5ronice si electrocasnice. Mai nou avem parte de reduceri si pentru locuinte, spatii de inchiriat sau haine.

Daca la capitolul tehnologie, unde preturile pot fi inaccesibile buzunarelor romanilor, chiar si reduse, la capitolul imbracaminte putem sa  spunem ca Black Friday-ul se potriveste foarte bine. Probabil sunt multi romani care-si cumpara cel putin un articol vestimentar o data pe luna. De data aceasta. in Vinerea neagra cu aceiasi bani putem cumpara mai multe articole vestimentare datorita reducerilor generoase pe care le putem accesa cu usurinta dintr-un singur loc. Iata pagina care strange laolalta marile magazine online de haine care participa in programul Black Friday!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea