sâmbătă, 1 februarie 2014

Presimt ca voi avea o saptamana plina

Inceput de februarie. Am planuri inca din prima saptamana a lunii. Astept sa fac cativa bani pe langa salariul pe care-l voi lua. Asta ar insemna bani extra cu care pot iesi putin din rutina. O zi sau doua petrecute in alt oras nu mi-ar strica, dar macar de as primi si eu una doua zile de concediu ca sa mai pot scapa de stresul cotidian si de monotonia unui serviciu. Ma aude cineva de acolo de sus? Vreau si eu concediu! Cat sa mai strig? Ca am plamanii mici si munca-i multa uneori si eu trebuie sa-mi dozez bine respiratia cat sa fac fata cerintelor. Si stiu ca nici voi nu mai puteti, dar poate strigam cu totii ca sa se auda pana sus acolo la ei. Si daca nu ne-or auzi poate facem cumva sa ne vada cum ... stam degeaba, ca atunci sigur se vor ataca si vor face ceva. Daca ati vazut filmul Jocurile foamei atunci stiti ca sfidarea ii doare cel mai tare pe cei de sus, si ca atunci cand strigam pe rand la ei, ne elimina unul cate unul. Suna a revolta asta. Stiu ca asa suna, dar si ceea ce ne fac ei noua arata precum o dictatura poate chiar mai nedreapta decat cea de pe vremea raposatului. Poate ca el dadea concedii poporului, chiar daca-l obliga sa munceasca.
Lasand la o parte revolta, eu mai am cateva lucruri de facut pentru a-mi asigura bani proveniti din afara salariului, pentru ca primele de la serviciu par sa fi inghetat definitiv chiar inainte de a fi venit gerul in Ploiesti. Acum ca tot e ger e si de inteles de ce au inghetat si ca este posibil ca asa sa "ramaie". Asa ca facem si noi ce (mai) putem ca sa razbim iarna asta. Prin munca zic, nu altfel.

Un comentariu:

  1. Asta da coincidenta ! Eu ieri noapte am visat ca ma revoltam contra consiliului local. :)) Primeam vestea ca tocmai se schimbase din nou o lege care ma afecta si pe mine (nu tin minte ce lege) si atunci am simtit ca explodez. Asa ca m-am dus val-vartej la Casa Alba, am trecut rapid de portareasa care a incercat sa ma opreasca si , ajunsa in sala de consiliu, am inceput sa-i fac de doua parale pe toti guvernantii aia. Mama-mama ce le-o mai ziceam ! :))
    Doar ca spre dimineata am trecut la un alt vis in care un singur gest m-a facut sa-mi uit orice urma de revolta. :)
    Uite de-asta raman guvernantii sa faca prostii pe sus, fiindca revoltele noastre se sting usor pana si in vis. ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea