vineri, 14 martie 2014

Un an de la marea provocare

         Pe 23-24 martie 2013 a fost un weekend de poveste pentru mine. Am mers pe jos intr-un proiect impotriva sedentarismului pus la cale de John Cristea pe care l-am sustinut din plin, ba chiar am reusit si obtinerea unei sponsorizari. Cu aceasta ocazie revin cu multumiri colegilor de serviciu care m-au ajutat la acel moment, dar si sefei mele care a facut totul ca eu sa pot participa la sponsorizarea acelui proiect.
         LemoSilhouette vrea sa stie cum ma mentin eu in forma. Intai de toate vreau sa le spun ca nu am avut niciodata probleme cu surplusul de greutate. Asta nu inseamna ca nu ma tem de kilogramele in plus. Mi-e groaza la gandul ca pot face colacei de grasime, extrem de inestetici. La un an dupa evenimentul 100 de km impotriva sedentarismului (pe care il puteti citi pe indelete in articolele dedicate si etichetate pe acest blog cu eticheta #sprebrasov) continui sa practic mersul pe jos catre serviciu si inapoi. Asta inseamna aproximativ 30 de minute de mers in fiecare zi pe jos, suficienti incat sa nu am probleme cu greutatea. Proiectul mai sus amintit s-a desfasurat pe durata a doua zile intre localitatile Ploiesti si Brasov, pe DN1. Au fost 24 de ore de mers incontinuu, fara a pune la socoteala popasurile si odihna din timpul noptii de la Sinaia.
Probabil ca lemosilhouette ne-ar fi ajutat cu o sponsorizare in proiectul nostru, in care ne-am dorit sa tragem un semnal de alarma din care sa reiasa ca oamenii trebuie sa evite obezitatea. Noi ne-am adresat insa numai sponsorilor locali care nu au fost prea incantati. Cred ca ne-ar fi prins bine cateva ingrediente ale lemosilhouette in drumul nostru, precum arginina care mentine echilibrul azotului in muschi si poate imbunatati raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din organism, sau precum aloe vera care este un adevarat panaceu si un remediu excelent pentru kilogramele in plus nedorite. Pe langa acestea, ananasul, portocala amara, guarana si lamaia verde(cel mai important ingredient) sunt alte  ingrediente care alcatuiesc lemosilhouette. Fiecare dintre acestea sunt bune mediatoare intre functiile corpului si substantele necesare in procesele acestuia. 
Ia priviti ce calitati extraordinare are fructul guarana: contine teobromina si teofilina, substante care se regasesc si in ciocolata si care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii psihice.
Guarana mareste vigilenta, vitalitatea, imbunatateste memoria si poate reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului prin stimularea sistemului nervos si muscular, atenueaza simptomele starii de oboseala sau epuizare, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii. 
Guarana
Pai nu ne-ar fi prins bine atenuarea starii de oboseala din prima zi cand am mers cu vantul in fata sau starea de epuizare din a doua zi  cand simteam ca nu mai avem energia necesara pana la Brasov?
Eu acum nu incerc sa va conving sa mergeti pe jos pana la Brasov ca sa va mentineti in forma. Am slabit 3 kg in doua zile, dar nici pentru a slabi nu va indemn sa faceti acest drum.
Vreau doar sa intelegeti ca un stil de viata sanatos va poate scapa de problemele pe termen lung pe care le poate cauza luarea in greutate. Mai bine previi decat sa tratezi, iar daca nu ai timp de atat de mult sport sau miscare pe cat ti-ai dori sa faci, incearca atunci sa te mentii in forma cu astfel de produse care contin ingrediente 100% naturale.
Lime
Vei fi ferit de probleme si nu vei suferi de neplacerile fizice sau estetice cauzate de tesutul gras.
Eu imi doresc sa incerc si astfel de produse pentru mentinere si mi-as dori o sponsorizare din partea lemosilhouette pentru proiectul din aceasta primavara #sprecheia. Ce spuneti?

Acest articol participa la SpringSuperblog2014.

3 comentarii:

  1. hmm, in masura in care LemoSilhouette ar contine ceea ce spune, atunci sa spunem ca ar fi ok.
    Insa niciodata nu vei slabi atata vreme cat mananci pana te saturi, nu faci nici un pic de miscare fizica, insa la finalul zilei iei un LemoSilhouette care sa faca el minunile pentru corp.
    Normal ca acei 'colacei' arata dizgratios si la baieti si la fete, indiferent de varsta si cu atat mai trist cu cat e vorba de tineri.
    Dar la fel cum a slabi trebuie facut rational si fara excese, tot asa stau treburile si cu campania impotriva sedentarismului in care sunt parcursi zeci de km zilnic - trebuie si ea facuta cu cap, cu sustinatoare de efort, batoane energizante, bauturi adecvate care contin saruri pe care organismul le pierde etc
    Moderatia in toate la urma urmei nu inseamna mediocritate, ci comportament rational.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Mihaela. Moderatia e mama sanatatii. Acum nicio companie nu ar vinde chestii pentru slabit daca obezitatea nu ar fi o problema reala. Ar vinde poate pastile de ingrasat sau eu stiu mancare. Dar ei vin cu o solutie pe care tu ca si posibil client decizi in final daca iti e benefica sau nu. Oricum lemosilhouette ofera banii inapoi daca un client este nemultumit. Este o politica buna, atat timp cat si clientii sunt seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit eu ce scriu lemosilhouette despre ingredientele naturale din produsul lor de slabit.
    Dar in general tentatia de a slabi a unora e atat de mare incat sunt dispusi sa-si puna sanatatea in pericol fara sa-si dea seama.
    Cunosc mai multe fete care au incercat sa slabeasca prin tot soiul de pastile si ceaiuri si stiu ca principalul risc nu este ca nu isi vor primi banii inapoi in cazul in care sunt nemultumite, ci ca nu au sa-si dea seama daca pastilele au sau nu efecte nocive asupra organismului lor.
    Ideea e ca indiferent ce scrie pe cutia unui produs, utilizatorul e cel ce e responsabil pentru ceea ce consuma si pentru monitorizarea efectelor asupra propriului corp.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea