luni, 11 septembrie 2017

Provocare sau relansare

Salutare! Bine v-am regăsit sau bine m-ați regăsit. Nu am  mai scris de cam multă vreme pe acest blog. Să fie un an și jumătate, dar tot îmi e drag de el. A fost primul meu blog și blogul pe care am făcut de toate. Am scris de plăcere, am scris pentru bani, am scris pentru campanii și m-am făcut cunoscut în blogosfera prahoveană. Și pentru că a venit vorba de blogosfera prahoveană, cea care este pretutindeni dar nicăieri, trebuie să vă spun că am participat la un blogmeet acum câteva zile. Blogmeet-ul prahoveam organizat de HUB23 sub comanda lui Dragoș Schiopu, omul care tot mai crede într-o blogosferă prahoveană unită, a strâns laolaltă 11 oameni, 11 bloggeri. Cu ocazia acestei întâlniri s-a lansat o provocare ce are ca temă consecvența. Fiecare blogger trebuie să scrie câte un articol pe propriul blog zi de zi până la următoarea întâlnire. Acest lucru nu este tocmai simplu, mai ales când ai mai multe bloguri active, când ai alte lucruri pe cap sau pur și simplu când ești lipsit de inspirație. Este o provocare menită să țină bloggerii mai mult în priză, motivați si conectați unul cu celălalt.

Am văzut fețe noi la acest blogmeet. Pe unele le mai văzusem doar în mediul online pe altele nicăieri. Dar dat fiind că eu locuiesc în Anglia acum, nu știu cât de mult voi putea colabora din nou cu blogosfera prahoveană, De altfel nu știu cât de mult voi rezista în această provocare. Pe această cale voi cere o păsuire de două ore de la ceilalți bloggeri. Voi scrie uneori înainte de miezul nopții pe ora Angliei, deci ora 02.00 ora României. 

Acestea fiind spuse, vreau și sper să rămân cât mai mult activ aici pe blogul resuscitat, întru-cât blogul adrian-rotaru.ro este suspendat și probabil așa va și rămâne.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea