miercuri, 21 ianuarie 2009

101 Dalmatieni, mai aproape de realitate

101 Dalmatieni, mai aproape de realitate

Button, o catea dalmatian din Marea Britanie, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a fatat 33 de catelusi in doua nasteri consecutive.

In urma cu 14 luni, Button a doborat recordul nasterilor canine, aducand pe lume 15 pui perfect sanatosi. Stapana ei, Nicola Morley, se astepta ca a doua oara Button sa fete “normal” – in mod obisnuit, o femela dalmatian naste intre 4 si 8 catelusi. Ajungand cu Button, in urma cu cateva saptamani, la medicul veterinar pentru ecografie, acesta din urma a ramas stupefiat si i-a spus stapanei: “Sunt prea multi pui acolo ca sa-i pot numara!”. Peste cateva zile, Button a nascut prin cezariana 18 pui perfect sanatosi, fiecare in greutate de aproximativ 1 kg. Mama-eroina este deja vedeta oraselului Melton Mowbray din Leicestershire, aparand impreuna cu cei 15 pui din prima nastere intr-un show TV si mai multe reclame publicitare.

Sursa: descopera.ro

Eu ma intreb de ce tatal nu este bagat in seama sau denumit erou. E drept ca efortul mamei a fost unul desavarsit si extraordinar, dar poate ca tatal puilor a fost cheia succesului in acest cuplu canin. Si curajul mare pe stapani a fost ca au pastrat cainii, stiindu-se bine ca un dalmatian nu este deloc cuminte. Ma intreb oare cum s-or descurca cu peste 30 de catelusi???

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea