miercuri, 23 septembrie 2009

Autoturisme sparte in parcarea Kaufland

In data de 23 septembrie 2009 in jurul orelor 17:00 politia din Ploiesti a fost anuntata de catre un paznic de santier de miscari suspecte in parcarea depozitului Kaufland depozit aflat in incinta Parcului Industrial Ploiesti de pe Soseaua Ploiesti-Targoviste. Paznicul care a dat alarma avea in grija santierul in lucru (tot o parte a depozitului Kaufland) insa s-a vazut nevoit sa alerteze securitatea depozitului. Politia a venit la fata locului si a facut investigatii, vinovatii nefiind inca prinsi. Parcarea Kaufland nu are supraveghere video in parcarea autoturismelor si nici in cea a tirurilor, astfel incat hotii isi pot face linistiti de cap. Ultimul furt din parcarea depozitului Kaufland a avut loc acum doua saptamani cand cel un sofer de tir a ramas fara aproximativ 20 de paleti euro (fara marfa pe ei). Paguba nu a fost recuperata iar faptasul a ramas neprins

2 comentarii:

  1. Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. [b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

    Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
    These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
    The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
    This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
    The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea