vineri, 4 februarie 2011

O zi ce trebuie exploatata la maxim

03.02.2011 ora 23:35
Am ajuns acasa iar mamica ma astepta cu mancarea calda, facuta special pentru mine, ba mai mult mi-a pus deoparte chiar si pentru a doua zi pentru la munca, nestiind ca eu sunt liber. Dupa ce am mancat am mers la calculator sa vad ce mai este de pariat. Ca de obicei pariurile pe care imi place sa le fac sunt pe evenimentele din baschet. Insa la acea ora nu aveam nimic de jucat din baschet, iar balanta pariurilor era de 70 de lei, facuti de dimineata si pana la acea ora, dupa ce in zorii zilei avusesem numai 15 lei. Nefiind niciun meci de baschet, m-am aruncat totusi cu cateva pariuri pe fotbal, pe sume mai mici decat in mod normal. Nu spun sume modice, pentru ca modic la mine inseamna salariul unui muncitor obisnuit pe una sau doua zile de munca. Au fost pariuri de 15 pana la 34 de lei. Dupa ce s-a terminat fotbalul in jur de ora 01:00 noaptea, am asteptat cumintel sa inceapa baschetul de la ora 02:00 nestiind ca atunci va incepe si perioada norocoasa din noapte.
04.02.2011 ora 02:00
Au inceput evenimente din baschet. Meciuri din NCCA, din SUA rulau de la acea ora, unul de baschet feminin, care mi-a oferit suficienta inspiratie incat sa pun o serie de pariuri castigatoare. Iata cum stateam pana la ora 02:24 (Imaginea 1)
Am avut pana la acea ora o serie de cel putin opt pariuri castigate si doua pariuri pierdute, suma pierduta fiind de numai 51,46 de lei. Inregistram in continuare pariuri, dar am decis sa fac prima retragere de 25 de lei.

Ora 02:35
Continua seria de pariuri norocoase, cu o serie de 5 pariuri din 10 castigate, tocmai acelea cu miza cea mai mare. (vezi imaginea 2)

Ora 04.25
Dupa ce am pus ultimele pariuri am hotarat sa ma bag la somn, deoarece era cam tarziu, iar in zori ar fi urmat sa pun alte pariuri. Pana la acea ora am mai facut insa doua retrageri de cate 44 si 88 de lei, si mai aveam in desfasurare cateva pariuri, printre care si cel de 121 de lei, care avea sa se decida o ora mai tarziu. Asa ca am inchis calculatorul si m-am pus in pat, verificand din cand in cand pe telefon evolutia pariului, pana ce am adormit. In zori m-am trezit si primul lucru a fost sa verific balanta. Nu am reusit sa ma loghez de pe telefon asa ca am aprins calculatorul, dar site-ul avea probleme tehnice, asa ca m-a cam tinut in sah. Am verificat rezultatele acelui meci si am constatat ca echipa pe care pusesem, inscrisese 104 puncte, iar eu aveam nevoie ca sa castig de numai 103. Asa ca am rasuflat usurat, caci cel putin acel pariu mare fusese castigat. Aveam asadar o noua balanta de 221 de lei, si site-ul se misca foarte greu, dar in ciuda acestui lucru, am reusit sa pun cateva pariuri pe baschet feminin, care au cam iesit castigatoare.( vezi imaginea 3)

Ora 10:07
A inceput o noua runda de pariuri, 9 din 10 castigatoare, iar retragerile mele au continuat, astfel incat am ajuns la retragerea a 592 de lei. (vezi imaginea 4)

Am reusit aceste retrageri, sin balanta mea indica 261,69 RON si inca mai am doua pariuri in desfasurare in valoare de 68 de lei care au toate sansele sa fie cu noroc.

Ora 12:58
Nu as vrea sa sparg norocul, desi sunt pe val voi pleca sa vizitez un vechi coleg de serviciu. Poate voi mai paria de pe telefon (sigur voi mai paria de pe telefon) deja a inceput alt meci de baschet, pe care imi pare rau ca nu-l pot vedea, dar asta este. Am promis ca o sa-l vizitez asa ca plec.

Nu-i asa ca o zi ca asta trebuie exploatata la maxim?
24 de ore in care am facut mai bine de jumatate din salariul pe care il iau intr-o luna. Asta da succes. Sa traim bine si sa auzim numai de bine!

2 comentarii:

  1. io zic ca mai degraba decat noroc la bani asta noapte ai avut noroc ca nu te-a batut frati-tu, ca eu sa fi fost in locul lui nu m-as fi bucurat sa visez baschet, nici macar feminin ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. HAI LA CONCERT DE DRAGOBETE!! http://mediartys.blogspot.com/2011/01/concert-artys-si-cristina-trandafir-pe.html

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea