miercuri, 10 august 2011

Cuvantul secret pentru calatoria virtuala sin Marsilia (Marseille) Descopera.ro

Cuvantul secret pentru calatoria virtuala Descopera.ro, pentru a doua etapa din Marsilia ( Marseille )
 este inchisoare. Click pe linkul urmator pentru a introduce cuvantul secret!




http://calatoriavirtuala.travel.descopera.ro/aditza28

Si nu ezitati sa-mi dati si mie niste puncte pentru efort. Multumesc! Puteti lasa si multumirile sau alte comentarii  mai jos!


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

4 comentarii:

  1. Care cuvant, ca toata postarea e secreta pentru mine. :)
    Si ma rog pentru ce vrei sa-ti multumesc aici? Iar ai facut un gest frumos?
    Sa nu-mi spui ca le-ai dat mura-n-gura unora la un concurs, adica ei ar fi trebuit sa descopere cuvantul si l-ai oferit tu aici pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba cam asa e. Eu l-am aflat de la cineva, dupa ce obtinusem toate literele in contul meu. Numai ca ma gandeam ca e ceva in limba franceza, avand in vedere calatoria virtuala din Marsilia. Si singurul cuvant format din literele cuvantului "inchisoare" pe care l-am descoperit a fost Chaise Noir. E din 10 litere, sunt folosite toate literele gasite de mine, dar nu prea avea legatura. Apoi am intrebat si eu pe altii care l-au gasit. Asa am ajuns la inchisoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multzam! Azi te-am lovit doar cu 50 de bani dar revin si in zilele urmatoare. Daca imi dati si mie niste bani ca sunt mai antisocial si n-am prieteni sa ma voteze bagatzi aici http://calatoriavirtuala.travel.descopera.ro/yuonutz

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea