luni, 29 august 2011

Sven - jocul in care faci sex cu oile

Mi-am amintit de jocul Sven in care trebuie sa faci sex cu oaia ca sa primesti puncte si sa avansezi in joc.  Jocul este, pe cat de simplu, pe atat de complex, deoarece ai mai multe impedimente in joc. Trebuie sa te feresti de ciobanul batran si de cainele ciobanesc al acestuia in timp ce iti faci de cap cu oile. Pentru a castiga timp trebuie sa elimini oile de pe plansa, ducandu-le la orgasm.Cand o oaie este satisfacuta apare deasupra ei o inimioara rosie si aceasta va disparea de pe pasune. Mare atentie la oile care au nori de ploaie insotiti de fulgere deasupra capului. Acelea sunt virgine sau greu de satisfacut (inca nu m-am prins) si pierzi mult timp langa ele, riscand sa fii ajuns de caine sau de cioban. Cand  unul din cei doi te prind te ciufulesc bine ca in desenele animate, dupa care jocul incepe din nou in cazul in care mai ai vreo viata. Vietile sunt semnificate de capetele de berbec din partea stanga jos a ecranului. Cand apare nava  extraterestra si fura o oaie te poti infiltra si tu  in ea, dar vei fi aruncat inapoi pe pasune cu puteri extraterestre limitate. Acestea vor disparea dupa un anumit timp sau dupa ce vei fi prins de cioban su de caine. Daca nu esti prins, pe langa faptul ca ai viteza, rezolvi oile instantaneu. 
Cu cat avansezi mai mult in nivele primesti posibilitatea de a incerca pozitii noi. Pozitiile sunt aleatorii din cate stiu eu si nu trebuie sa  faci ceva pentru a  aplica pozitia dorita.
Jocul se joaca din sagetile din dreapta iar cand ajungi la fundul oii apesi de mai multe ori pe tasta Space pana rezolvi treaba cu oaia.  Oile care sunt cu fata la berbec trebuie curtate. Mergi in fata oii si  apesi de doua ori tasta Space. Aceast se excita si se intoarce cu fundul catre berbec. Atentie ca aceasta operatiune dureaza cateva secunde, de aceea cel mai bine este  sa luam oile direct pe la spate acolo unde se poate. Cam acesta este jocul in sine, nu e foarte greu dar e foarte distractiv. Las mai jos un filmulet pentru cei care vor sa-si faca o idee despre joc, iar mai jos linkul de descarcare al jocului pentru cei care vor sa-l incerce.
Aceasta este prima versiune a jocului, dar Sven 2 este cu mult mai interesant si distractiv, mai multe pozitii, mai multe optiuni, mai multe fantezii cu oi :D Dar versiunea a doua o voi prezenta intr-un articol viitor


Puteti descarca Sven 1 de aici.








Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. Pfff, si eu vreau sa predau la elevi care joaca asa ceva minori fiind? :))
    Am pus si pe replay la un moment dat, pentru documentare. Si m-am convins : oaia-sirena e chiar cea mai hidoasa. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. sau ti s-a parut interesanta pozitia in care sta sirena?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea