vineri, 2 septembrie 2011

Pe cine a ales Burlacita

Joi seara, pe  1 septembrie, Burlacita a trebuit sa desemneze  un castigator al inimii ei, dupa 9 saptamani de convietuire apropiata cu cei doi finalisti. Majoritatea ar fi mizat ca-l va alege pe Adrian din Brasov, instructorul de fitness, dar nu a fost asa. Alin, celalalt finalist, care a incercat sa-i paseze locul langa inima Biancai lui Adrian, nu a avut nici el surpriza de a fi ales, asa ca burlacita a ramas singura dupa  acest show de televiziune in care  s-a imbogatit pe cale financiara daca pe cea a inimii nu a reusit.
Banuita pe parcursul emisiunii ca este cu inima si cu gandul in alte parti decat la ceea ce se intampla in jurul ei, Bianca a recunoscut intr-un moment de sinceritate ca inima nu o lasa sa aleaga la intamplare, pentru ca mai iubeste inca pe cineva, care cel mai probabil ar fi Adrian Cristea, desi nu i s-a  rostit numele. Astfel dupa 9 saptamani in care am vizionat un show cu  o gramada de insi  cu  limbile scoase dupa Bianca, am ramas far un rezultat  pe care il intuisem in doua randuri. Mai intai a fost eliminat din competitie  Andrei Praz care daduse o impresie buna cel putin pe sticla, in legatura cu relatia aparenta dintre el si Bianca, iar mai apoi Adrian, favoritul finalist nu a fost ales nici el iar protagonista emisiunii a ramas singura si  cu gandul la o iubire trecuta.

In ultimul episod, Bianca a avut parte si de o surpriza placuta (cred eu, ea neagand acest lucru) din partea lui Catalin Botezatu, prezentatorul emisiunii, care a sarutat-o timp de vreo 3-4 secunde chiar de fata cu cei doi finalisti. Bianca a ramas cu gura cascata desi a raspuns initial la sarutul care ar fi luat-o pe nepregatite.
Ultima aparitie a Biancai a avut loc intr-un cadru romantic cu vedere la mare, ea fiind imbracata intr-o rochie neagra superba si cu trena destul de lunga care era purtata usor de vant. Decorurile si montajele din aceasta emisiune au fost la inaltime iar show-ul a fost garantat.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea