duminică, 30 octombrie 2011

Alt meci spectaculos in PBA Cup -> Powerade Tigers-Petron Blaze

Istoria acestui meci anuntat de mine in articolul anterior este un a destul de interesanta. Primul sfert a inceput in forta si s-au inscris 40 de puncte in numai 6 minute si jumatate. S-a terminat insa destul de slab, in restul de 5,5 minute inscriindu-se numai 10 puncte.  Totusi jocul a fost unul spectaculos, cu multe actiuni individuale de mare clasa. Santos de la Petron Blaze a fost omul numarul 1 al echipei reusind sa marcheze peste 25 de puncte,  dar jocul bun de echipa al celor de la Powerade din al doilea sfert si greselile copilaresti  din ultimul sfert ale adversarilor au dus la victoria putin neasteptata a  gazdelor. Sfertul al doilea a facut diferenta  in meci, dar nu si pe tabela atat de tare. La pauza scorul era 48-47 pentru Powerade, dar in al treilea sfert Petron a reusit intoarcerea scorului detasandu-se cu 3 puncte dupa un sfert in care au inscris 30 de puncte si au primit doar 26.
Ultimul sfert a inceput cu un 5-0 pentru Petron care nu au stiut sa pastreze avantajul si au pierdut  din prea multa naivitate conducerea. Apoi au alergat in zadar dupa  egalare,  faultand des si ducand adversarii la linia de aruncari libere.Scor final  108-94  pentru Powerade Tigers si Petron se afunda tot mai tare in clasament in ciuda echipei care marcheaza mult meci de meci.


Pe acest meci am castigat toate pariurile pe care le-am pus:
  • Powerade sa marcheze peste 93,5 puncte, cota 1,83
  • Powerade sa marcheze peste 92,5 puncte, cota 1,83
  • Peste 184,5 total puncte in meci, cota 1,83
PBA Cup revine si voi reveni si eu.

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. pai stai ca nu mai inteleg : primul pariu nu s-a cumulat cu cel de-al doilea?
    ti le-au permis pe ambele ?
    iarasi e de explicat aici

    RăspundețiȘtergere
  2. BA da, in functie de cum evolueaza meciul ei modifica pariurile, iar eu am mai pariat o data

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea