miercuri, 26 octombrie 2011

Spiderman si tableta fermecata

. . .  era prima intalnire intre Spiderman costumat si Mary Jane. Dupa ce o salvase, omul paianjen primi un mail pe tableta sa. O scoase  sa citeasca mesajul, in timp ce Mary Jane il lua prin surprindere.
- Ce ai acolo?
- M-ai speriat, credeam ca ai plecat! Este o tableta Asus Slider. Cu ea comunic mai usor si verific spider-mailurile in timp real.
- Pot sa o ating? intreba Mary Jane sfioasa.
- Desigur! raspunse Spiderman sigur pe el. O poti atinge de cate ori vrei!
- Mary Jane o lua in mana cu grija, de teama sa nu-i  deterioreze ecranul tactil.

[...]
Peter Parker era un student  cu multa vointa, care stia ce isi dorea de la viata. Se vedea un mare jurnalist si tindea catre acest lucru, de aceea era angajat  ca fotograf la un ziar local. Spera ca dupa terminarea studiilor sa avanseze pe un post mai bun si sa devina un  jurnalist de succes. Tableta lui, Asus Slider, facea parte din plan. Crease o husa  pentru ea in culorile costumului si cu un paianjen  inscriptionat , pentru a nu o recunoaste nimeni cand  va fi necostumat. Ii era teama sa nu-i afle  inamicul sau identitatea si sa-i raneasca pe cei dragi lui, in special pe M.J.  Se gandi ca ar putea sa faca niste poze inedite (avand in vedere ca se stia ca el este fotograful personal al lui Spiderman), asa ca incerca cateva cadre in timp ce sarea pe acoperisurile unor cladiri inalte,  ferit de ochii curiosi ai oamenilor de rand. O parte dintre fotografii le punea pe blogul lui Peter Parker la cateva zile dupa ce dadea pozele la ziar. Blogul lui avea mare cautare in blogosfera newyorkeza  A doua zi se hotari sa-i cumpere o tableta  lui M.J. de ziua ei, astfel putand sa aibe contact cu ea  mult mai lejer. Ii oferi  cadou tableta Asus Transformer pe care Mary Jane o putea folosi  exact cum doreste si de pe care ii poate trimite mesaje atunci cand are nevoie de el. Ii dadu  adresa de mail a omului paianjen ca sa-l poata contacta  daca va fi in pericol.
Intre timp adversarul lui Spiderman (Norman Osborn) care il urmarea de ceva vreme pe Peter  in taina, pentru a ajunge la  omul paianjen, hotaraste sa o rapeasca pe M.J. si sa-l faca pe acesta sa-l demaste. Dupa ce o rapeste pe fata, ii da un mail lui Spiderman de  pe  tableta acesteia, spunandu-i ca este undeva la periferie. Spiderman se conformeaza numaidecat si pornindu-si GPS-ul  pe tableta porni  catre adresa necunoscuta de el.  In timp ce confruntarea intre cei doi adversari avea loc Mary Jane reusi sa dea un mail de pe tableta catre Politie, fiindu-i teama pentru viata omului paianjen.  Dupa ce trimise mailul Mary Jane lasa camera pornita pentru a prinde confruntarea celor doi in imagini video.
 Cand confruntarea se termina cu izbanda lui Spiderman, Mary Jane sari la gatul lui sa-l rasplateasca printr-un sarut pasional, pe care tinu mortis sa-l imortalizeze intr-o fotografie facuta cu tableta, pe care omul paianjen o remarca imediat.
- Iti place!
- Sigur, eroul meu, nu am sa uit niciodata ca tu mi-ai dat-o! . . .

The Happy End



Acest articol participa la concursul Superblog 2011

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

3 comentarii:

Spune-ti parerea