duminică, 23 octombrie 2011

Ultima plimbare de "vara"

Vineri si sambata a fost vreme frumoasa, poate ultima ocazie pentru mine de a iesi la plimbare cu bicicleta fara sa-mi fie frig sau  sa ma ploua.  Asa ca impreuna cu Ciprian si prietena lui am  inchiriat 3 biciclete MTB de la  Aventuria pentru doua zile. Am vrut sa facem  traseul  pe care s-a desfasurat cupa EmmedueSport in Prahova, in acest an. Este un traseu ce urmeaza drumul vinului  prahovean, cu  privelisti minunate de pe culmile dealurilor.  Asa ca am reusit  sa inchiriem cele 3 biciclete MTB de la firma Aventuria, care a lucrat cu mare profesionalism. Ba chiar m-au si asteptat cateva minute dupa terminarea programului, pentru ca intarziasem din cauza traficului. Vineri am pornit pe drumul vinului din Ploiesti,  intrand pe drumul off-road in dreptul localitatii Bucov. Am mers pe traseul Valea Calugareasca, Urlati, Ceptura de jos, Gura Vadului, Calugareni, Tataru, Gornet-Cricov, Iordacheanu. Aici am ramas peste noapte la unchiul meu care este din localitate. A fost incantat de  cum se prezentau bicicletele chiar si dupa traseul  lung pe care il strabatusem deja. Am ramas sa ne odihnim, pentru ca nu suntem profesionisti, asadar eram destul de obositi si probabil ca nu am mai fi ajuns pana la lasarea intunericului in Ploiesti. Seara am stat la povesti, care mai de care mai fanteziste sau mai indraznete. Ciprian mi-a spus ca a aflat de Aventuria de la un prieten cu care mersese la mare in aceasta vara. Inchiriase o cutie portbagaj pentru masina lui in doua usi, care nu avea suficient spatiu in portbagajul clasic. A fost tare multumit incat a recomandat firma mai departe. Astfel a aflat de ea si Ciprian, care  urmeaza sa plece in Germania zilele urmatoare. Asa ca, dupa ce i-am propus  sa iesim undeva, inainte sa plece din tara, mi-a propus inchirierea bicicletelor de la Aventuria.ro . El a venit cu ideea  bicicletelor de inchiriat, eu cu stabilirea traseului, asa ca toata lumea a fost multumita si iata-ne ajunsi la jumatatea drumului.
In ziua ce a urmat, ne-am trezit  toti trei obositi, ca nu mai facusem  efort sustinut de  la mijlocul verii, si am hotarat sa facem un gratar inainte de plecare. Dupa  cateva ore am reusit sa o luam din loc,  pe ruta Iordacheanu-Bucov pe care eu nu o cunosteam, dar am hotarat de comun acord sa urmam fanioanele care ramasesera  agatate de copaci de la cupa EmmedueSport.
Foto
A fost o iesire  minunata, in care am avut ce vedea de pe crestele dealurilor si pe care o vom reedita poate dupa ce se va intoarce Ciprian. Am fost multumit deasemenea si de  serviciile oferite de Aventuria.ro pe care le voi recomanda la randul meu prietenilor.


Acest articol participa la concursul SuperBlog 2011


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

3 comentarii:

  1. am citit cu placere relatarea ta despre ultima plimbare cu bicicleta pe traseul vinului .nu am vizitat aceasta zona, dar nu se stie, poate cu prima ocazie voi vizita zona .

    RăspundețiȘtergere
  2. Marinela Sveduneac23 octombrie 2011 la 22:15

    BRAVOOO!!! ....soare, aer curat, miscare... premise pentru o viata sanatoasa!!! Era super sa fi cooptat mai multi prieteni pentru aceasta plimbare! ...dar nu-i tarziu niciodata! La mai multe experiente asemanatoare! Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea