duminică, 15 iulie 2012

Abracadabra, Abramburica, Abramovici

S-au dus  zilele magice de sambata cand  eram mititel si ma uitam dis-de-dimineata la Abracadabra.  
Atunci  imi placea mult sa vad aventurile magicianului interpretat de  actorul Marian Ralea iar in alt rol  sa o vad pe Abramburica interpretata de copila de pe atunci Dana Rogoz. Ea  a ramas cu cel mai sonor  nume  din acel program pentru copii,  dupa 15 ani trecuti de la incheierea lui. Si a crescut si  a crescut frumos. Este la fel de frumoasa dar acum nu mai este urmarita de copii ci mai degraba de barbatii care ofteaza  dupa ea, mai ales acum cand aceasta s-a maritat si a avut parte de o nunta minunata, despre care eu nu auzisem ca este programata. Probabil  frumoasa blondina nu si-a mediatizat nunta asa cum fac  alte vedete din showbiz, dar  declaratii de dupa nunta au aparut in presa, in trustul Media pro din care face parte de aproximativ peste 15 ani.
Dana Rogoz si Marian Ralea Au Dansat Impreuna
 Parca mai ieri eram si eu  in scoala primara si mergeam pentru prima data in Sala Sindicatelor din Ploiesti pentru a-l vedea pe Magician si echipa lui de copii in turneul initiat prin tara. Mai mult de atat, urcam pe scena alaturi de alti copii  alesi aleatoriu din sala , pentru a spune povestea  lui Mos Craciun. Am urcat si eu desi nu stiam povestea integral. Vroiam sa o vad in special pe Abramburica pe viu  si chiar am vazut-o, ca doar ea mi-a tinut microfonul cand am  spus   o porcarie cu  voce tare (cum ca Mos Craciun i-a taiat o mana  si un picior sotiei sale. Aiurea,  i-a taiat el dar  nu o mana si un picior  ci  doar ambele maini. Nu-i vina mea ca povestea lui Mos Craciun este sadica, iar eu o faceam si mai sadica de atat).  Totusi amintirea este  memorabila ca sa spun asa.
Revenind la Abramburica, fetita aceea frumoasa si inocenta de pe atunci a  ajuns   frumoasa  blonda care s-a maritat si care sper  sa aibe  o casnicie  la fel de frumoasa  precum sufletul si caracterul ei, cel putin  ca acela pe care mi l-am conturat eu   in urma aparitiilor ei la TV.

Iar despre Abramovici nu am nimic de spus, dar incepea tot cu Abra si am zis  sa fie titlul mai lung.

2 comentarii:

  1. Pentru mine Abracadabra a venit prea tarziu, iar pentru copilul meu prea devreme, deci nu m-am uitat la nici o emisiune. :)
    Dar sunt politicoasa si ii urez "Casa de piatra" Danei Rogoz. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. am prins perioada cu emisiunile lor, au fost foarte frumoase, casa de piatra dana rogoz

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea