sâmbătă, 28 iulie 2012

De azi postez si pe pagina de FB a blogului meu

A venit ziua  in care voi posta  si pe pagina de FB  a blogului meu, postarile care vor aparea  pe blog. Aceasta zi coincide cu  prima zi a Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra. Este doar o coincidenta, dar  cu aceasta ocazie voi  scrie cate ceva despre olimpiada, despre performantele obtinute acolo de cativa sportivi internationali dragi mie din sporturi precum tenisul de camp, baschetul, fotbalul sau competitiile in apa.

Pagina de FB a blogului am creat-o  inca de pe  1 aprilie dar s-a dovedit  o pacaleala pentru mine  deoarece nu am reusit sa fac  intr-un fel   ca  postarile scrise pe blog sa apara automat in pagina respectiva de FB. Cu ajutorul lui Haotik care mi-a dat raspuns si ajutor la aceasta intrebare am reusit  in cele din urma sa setez acest lucru, desi in prealabil cautasem alte metode prin tutorialele de pe internet si pe  paginile de specialitate, dar fara un succes concret.

Sper ca  aceasta schimbare sa-mi  rotunjeasca pe plus popularitatea si cititorii  blogului meu si de ce nu, poate  acestia din urma sa  fie mai activi prin comentarii la  articolele mele, retweeturi sau like/share pe FB macar la articolele care merita acest lucru. Pentru ca DA, din cand in cand mai am si eu cate un articol care  starneste  curiozitatea  altora.

2 comentarii:

  1. Chiar Este Un Articol Bun Si Merita Citit, Parerea Mea

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca este o conspiratie a fb-ului pe bloguri, zau! Eu incerc sa ma las de fb pe cat posibil, citesc din ce in ce mai mult despre el pe bloguri. :))
    E ca si cum celui ce incearca sa se lase de pariuri ii tot fluturi cotele apelor Dunarii. Sau pe-acolo. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea