vineri, 27 iulie 2012

Fa o schema!

Azi rulam pe role  pe Malu Rosu si la un moment dat trec pe langa un tip  cam de seama mea de ani care-mi spune in treacat  "Fa o schema!" I-as fi facut pe plac daca stiam sa fac vreo schema dar in afara de mersul "fara  maini" pe role   ( facand o paralela cu mersul  pe  bicicleta si fiind ironic in acelasi timp)  nu stiu sa fac alta schema. Sau poate ca  unele  reguli mici  in  mersul pe role chiar sunt scheme  si eu nu imi dau seama ca  le fac de fapt.

In fine, nu am nimic cu cei care se baga in seama pe strada chiar daca nu te cunosc, mai ales daca o fac intr-un mod pasnic, care sa nu te jigneasca in vreun fel, nu se agata  fizic de tine sau nu te injura. La urma urmei  e buna si o astfel de abordare intre necunoscuti, atata timp cat este pasnica. Iti poate schimba cumva ziua. Ca daca  ne-am supara  si atunci cand  un necunoscut ne atrage atentia ca ne-a picat  portofelul desi noi  nu ne  dadusem seama, atunci  nu  prea ar fi bine.

Un comentariu:

  1. :))) buna postarea ! Intre "fa o schema" si "mersul pe role fara maini" eu ma declar multumita de giumbusluc, cel putin la nivel verbal. ;)
    Cat despre replicile necuscutilor pe strada, ma deranjeaza doar fluieraturile sau replicile de golani la agatat. Altfel insa imi place sa intru in vorba cu oamenii in general.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea