luni, 6 august 2012

Inceput de saptamana

Nu m-am trezit bine luni ca am si aflat o stire interesanta: Curiosity  a ajuns pe Marte. Asta da stire, mai ales ca este in aria mea de interes. Nu vreau sa ma fac astronaut, dar pur si simplu imi place  sa aflu noutatea din Universul  asta nemarginit, macar atat cat poate fii el observat pana acum.

Am facut o alta constatare care mi-a depasit asteptarile. Evenimentul cu substrat umanitar pe care imi doream sa-l realizez a fost tratat  cu mai multa seriozitate decat ma asteptam. Desi  am aflat ca este foarte greu de realizat un astfel de  eveniment si ca rezultatele nu-s pe masura asteptarilor, ma gandesc ca   se poate sa-l impart  in bucati si tot va iesi ceva, daca nu-l pot trata asa cum l-am gandit.

Inceputul de saptamana aduce  de asemenea canicula sub cod portocaliu, e drept ca 42 de grade intr-o tara  din apropierea Ecuatorului  nu declanseaza probabil nici cod galben, dar noi suntem  printre pamantenii care suportă  temperaturi  extreme si pe plus si pe minus in functie de anotimp. De aceea  codurile  la nivel national sunt puse pentru avertizarea populatiei.

Nu pot sa nu remarc  discutiile   de la TV  cu privire la ultima medalie obtinuta la Londra.  Sandra Izbasa este  gimnasta care trebuie sa tina copertile revistelor  si  prima pagina a ziarelor alaturi de ceilalti sportivi români de la Olimpiada 2012 care vor obtine sau au obtinut deja rezultate  peste asteptari.

Tot la TV  l-am auzit pe presedintele ne-suspendat care  se teme de picajul in care va intra Romania in viitorul apropiat.
Dumnezeu sa ne aibă în pază!

4 comentarii:

  1. anamaria beraru6 august 2012 la 13:55

    de toate auzim la tb cred ca treb sa nu ne mai uitam

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit pe la colegii prahoveni cate ceva despre initiativa ta si sper sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut ieri seara si imaginile de la NASA cand a aterizat robotelul : se pupau barbatii aia intre ei ceva teribil. O sa tin minte imaginea , nu se stie cand e nevoie de informatia asta despre ce-i motiveaza pe unii barbati. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-ai asaltat cu informatii intr-un spatiu restrans :) si e de bine, suntem la zi cu stirile si pentru asta Multumim!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea