vineri, 3 ianuarie 2014

Euroliga 2014

Euroliga este competitia de top din baschet. Similara competitiei Uefa Champions League din fotbal, reuneste laolalta cele mai bune echipe de baschet din Europa. Acum aceasta minunata competitie a ajuns la faza in care se intalnesc cele mai bune 16 echipe. Pana acum nu au fost surprize de proportii, favoritii calificandu-se fara prea mari emotii. O surpriza neasteptata vine insa din partea nemtilor de la Bayern, care au prins ultimul loc calificant in top 16, din postura de nou participanta in aceasta competitie. In rest diferentele fata de top 16 din 2013 nu sunt semnificative, foarte probabil fiind sa avem parte de un final four asemanator cu cel de anul trecut. Barcelona, CSKA Moskova, Real Madrid si Olimpiakos sunt echipele care arata inca bine, dar pe langa acestea cu sperante mari se arata si Fenerbahce care a prestat un joc deosebit in grupele preliminare.
Top 16 se disputa incepand cu data de 2 ianuarie 2014 si pana pe data de 11 aprilie 2014. Se vor califica primele 4 echipe din fiecare dintre cele doua grupe de cate 8 echipe.

Un comentariu:

  1. ce super poza ! Nu atat cromatic, ca nu-s tocmai culorile mele preferate, cat pentru mesaj. Fain motto-ul !
    Mai sunt niste fani prin muzica numiti 'devotati', nu spun ai carei formatii. ;)
    In privinta formatiilor, ma mira ca grecii mai au bani de investit in sport. Cred ca la ei criza e mai mult vaicareala decat apocalipsa financiara.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea