duminică, 5 ianuarie 2014

Feedback bun pentru parul meu lung

Nu m-am mai tuns din luna martie a anului trecut. Am 9 luni de atunci si mi-am propus ca in martie anul acesta sa iau o hotarare daca sa revin la tunsoare scurta sau sa continui cu par semi-lung pe care sa-l port prins in coada sau cine stie cum asezat. Am tot indurat caterinca zi de zi a colegilor de serviciu, pentru ca nu ma tund, dar am trecut peste, iar acum de la aceiasi colegi care ma mistocareau, primesc un feedback pozitiv. Si mie imi place cum am reusit sa-l asez asa ca trebuie sa ma gandesc serios asupra deciziei de a renunta sau nu la el in luna martie. Chiar si mamei mele ii place cum imi sta, chiar daca o enerveaza faptul ca tot gaseste par de-al meu cazut prin casa. Peste vreo doua luni am sa revin cu decizia pe care o voi lua, desi nu cred ca-l voi tunde scurt-scurt de la prima incercare.

Un comentariu:

  1. ahhh, ai inceput sa eziti... La asta nu ma asteptam la cat de ferm esti in decizia ta de a-l lasa sa creasca. Ti-am mai spus eu ce poti face cu parerea celolarlti. :) Desi as prefera sa te precocupe un pic parerea mea :)) aia ca merita sa-l lasi liber, daca tot il lasi sa creasca.
    Iti poate sta bine in ambele feluri, dar lasa-l hotarat intr-un fel anume : daca-i lungut, nu-l ciunti cu o coada la spate.
    ps. daca tot consumi samponul atunci nu vrei sa se vada pe ce anume? :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea