luni, 17 august 2015

Cine mai joaca jocuri online?

Nu știu sigur de ce, dar știu că în ultimii ani au apărut sute de site-uri cu jocuri de browser sau mini jocuri numai în România. O fi vreo afacere care merge mult prea bine sau în spatele lor sunt doar oameni pasionați de mini-jocuri și gata să împartă experiența cu alți oameni.

Oricare ar fi motivul trebuie să ne gândim dacă apariția lor este benefică pentru viitorul copiilor sau de ce nu, al oricărui pasionat de acest tip de jocuri, indiferent de vârstă.

Ce beneficii avem dacă jucăm jocuri online?


Așadar, cei care joaca jocuri online de obicei, trebuie să-și pună câteva întrebări înainte de a deveni dependenți.


  • Cât timp îmi dedic jocurilor online?
  • Ce beneficii am dacă mă joc jocuri online în fiecare zi?
  • Cum îmi afectează viața jocurile online?
  • Ce tip de jocuri este potrivit pentru mine?
Sigur că întrebările pot diferi de la individ la individ, dar important este ca răspunsul să aducă ceva pozitiv în viața fiecărui pasionat de jocuri.

Pentru mine este o plăcere să joc diferite jocuri online pe unul din site-urile dedicate acestora. Nu joc zi de zi, dar cam de două ori pe săptămână vizitez astfel de pagini pentru a vedea ce jocuri interesante au mai apărut și ce recorduri mai am de doborât. Dar de preferat prefer cel mai tare jocurile de perspicacitate sau cele de tip puzzle, iar mai apoi cele de îndemânare și/sau rapiditate.

Și mai am un motiv pentru care prefer jocurile online. Îmi place că rulează rapid și le pot schimba imediat fărr să necesite instalare. Asta este foarte interesant la jocurile online!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea