miercuri, 19 august 2015

Iți place sa joci la pacanele?

Pacanelele au mare succes in randul tinerilor. Cel mai des sunt folosite ca o sursa de venit rapid. Castigurile la pacanele vin insa destul de rar, iar de sumele consistente nu prea este cazul sa vorbim. Partea buna este ca nu toti jucatorii sunt dependenti de banii pe care i-ar putea castiga la pacanele ci unii au alte tipuri de dependenta.

Sunt oameni care baga bani la aparate doar pentru a prinde runda bonus care in multe cazuri ofera anumite satisfactii. Altii sunt dependenti pur si simplu de invartirea tamburilor. Pentru ei nu prea conteaza sumele castigate, dar ii afecteaza din punct de vedere financiar in cazul in care atunci cand parasesc sala de jocuri au portofelul considerabil mai gol decat atunci cand au intrat in aceasta.

Pentru acestia din urma, dar si pentru cei care vor sa scape de irosirea banilor la aparate, exista site-uri de jocuri care propun astfel de pacanele fara a fi nevoie sa folosim bani reali. Daca le vedem ca pe o metoda de eliminare a falimentului, atunci acestea sunt ideale. Poti elimina falimentul jucand in mod gratuit, poti ameliora dependenta si acest lucru se va vedea tot in portofel.

Probabil ca nu exista jucator de pacanele care sa fie pe plus. E adevarat ca uneori aparatul iti da o mana buna care iti baga bani mai multi in buzunare. Mai multi decat ai putea face intr-o saptamana. Dar atunci ai avut noroc si probabil ca ai castigat doar o parte din ce ai bagat in aparat de-a lungul timpului.

Si eu am avut o perioada cand eram dependent de pacanele, de aparate sau de cum se mai numesc ele. Am renuntat la ele din motive financiare si mi-am vindecat dependenta folosind astfel de jocuri virtuale in care nu am investit bani ci doar timp. Asadar singurul lucru pierdut a fost timpul nu si banii.

Asadar jucati jocuri ca la aparate sau pacanele gratis pe internet numai in cazul in care acestea nu va dau imboldul de a intra intr-o sala reala de aparate pentru a juca pe bani reali. e mai bine sa jucati just for fun!

Un comentariu:

  1. Sa stii ca nu-i rau siteul, pentru ca e gratuit !!
    Daca ar avea jocul ala cu caramizi, cred ca, macar sub imperiul nostalgiei, as juca pana si eu cateva runde de caramizi ! :) Eu habar n-am cum am renuntat la dependenta de jocul ala, dar m-a tinut vreo luna de zile. Inca nu se inventasera siteurile pe atunci.
    ps. dar tu ai vazut cate categorii de jocuri au pe siteul asta ? :)) eu nici nu stiam ca exista atatea categorii.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea