luni, 20 aprilie 2009

Lumina din lumina

Am citit acum ceva timp articolul urmator si am fost impresionat profund de aceasta minune care se petrece fara nicio explicatie rationala sau stiintifica. Este destul de clar pentru mine ca acolo se intampla o minune Dumnezeiasca, in cazul in care cele spuse in randurile de mai jos sunt adevarate:

" Focul Sfant este de fapt miracolul care se intampla in fiecare noapte de Inviere, in incinta Bisericii Sfantului Mormant din Ierusalim. Este practic fenomenul miraculous in cadrul caruia lumanarile de Inviere se aprind de la sine in mod aparent absolut inexplicabil pe cai rationale. De mentionat ca miracolul are loc doar in cadrul Slujbei de Inviere efectuate de cultul crestin Ortodox.

De sute de ani, miracolul Focului Sfant a atras atentia tuturor, generatii intregi de oameni de stiinta incercand in zadar sa gaseasca o explicatie logica. Ultimele cercetari au fost efectuate in secret de fizicianul rus Andrei Volkov, in cadrul slujbei de Paste a Bisericii Ortodoxe din anul 2008. “Aparatele noastre care emiteau un spectru de radiatie electromagnetica, au detectat un impuls straniu de frecventa joasa care inunda Biserica Sfantului Mormant. Acest impuls inexplicabil nu a mai fost detectat pana in prezent de nicio alta echipa de cercetatori. Impulsul parea initial o forma stranie de descarcare electrica. Nu am reusit sa detectam locul exact in care Lumina se coboara si aprinde lumanarile tinute de Patriarh. In acel moment toate aparatele noastre de masurare si inregistrare aveau din senin probleme tehnice” declara Andrei Volkov.

Primele relatari despre Focul Sfant au aparut inca de acum 1000 de ani. Oamenii de stiinta au apucat totusi sa observe ca inainte de coborarea Focului Sfant, o forma stranie de energie apare pe peretele altarului. In prezent energia nu se poate observa foarte bine cu ochiul liber, datorita numeroaselor flash-uri ale aparatelor de fotografiat ale credinciosilor. Volkov afirma ca acest flux de energie nu are legatura directa cu Focul Sfant, dar apare intideauna inainte de izbucnirea Focului in altar. Volkov este primul savant care a confiramt ca in primele minute ale coborarii Focului Sfant si al aprinderii lumanarilor, acest foc nu arde si poate fi atins cu mana goala de nenumarate ori, fara a produce arsuri. "
Sursa: Descopera.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea