vineri, 22 mai 2009

Femeile si matematica.

Am sa va arat o schema simpla din care reiese relatia dintre bani, timp si femei. (Click pe poza pentru marire)



Treaba sta cam asa: Femeia iti mananca timpul si banii. Stim bine ca timpul inseamna bani deci femeia iti mananca de doua ori mai multi bani, conform schemei de mai sus. Prin cateva procedee matematice, se demonstreaza ca in final femeia este o diavolita, deci asta nu este deloc bine.

3 comentarii:

  1. Ala era sigur gay care a facut schema... Deci: nu poti generaliza chestia asta la TOATE femeile. Cum spune si Biblia, o femeie buna este ca o piatra pretioasa, deci exista si astfel de femei. Din cate pot, ma stradui sa fiu o femeie si o sotie buna. Sotul meu ma cearta ca nu ii cer bani. Se intampla uneori sa raman fara bani insa mi-e greu sa ii cer. So... nu toate femeile au cornite ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai vezi draga Ina? Si tu ai defecte in viziunea sotului tau. Asa suntem noi oamenii, nu vrem nici prea mult nici prea putin de la jumatatea noastra. Incearca si tu sa ceri cat ai nevoie nici chiar sa-l seci de bani, dar nici sa duci lipsa. Oricum tu sti mai bine, si sunt convins ca ai mult mai multa experienta decat mine. Cat despre schema afisata de mine (preluata de pe net) sigur ca nu o putem generaliza. Oarecum femeile sunt mai materialiste decat barbatii, dar de obicei numai atunci cand sunt libere adica nemaritate. Apoi le trece si acest defect.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea