joi, 30 iulie 2009

De ce talie joasa?

Ca fata, inteleg ca trebuie sa ai mare grija la felul in care te imbraci si la felul in care arati. Cel putin asa sunt majoritatea fetelor pe care le cunosc. Foarte grijulii la modul in care se imbraca si la felul cum arata. Dar cand vezi chestii de prost gust parca nu te poti abtine sa nu comentezi. Am vazut azi o domnisoara care arata destul de bine si la corp si la tinuta de pe ea, cu o singura exceptie. Nu si-a "asortat" blugii cu talie joasa cu lenjeria intima cu talie inalta. Asa ca pozitia chilotelului ei era cu o palma mai sus decat blugii de pe ea si arata bineinteles ca naiba. Uitasem un element important. Bluza era peste buric. Deci in asemenea caz cum sa nu comentezi? Trebuia sa ma descarc si eu macar aici daca nu in alta parte. Apropo de descarcatul gandurilor am un banc micut dar dragut pentru voi vazut pe un blog pe care nu-l mai gasesc acum. Bancul suna cam asa:

- Parinte am venit sa ma spovedesc.
- Nu e nevoie, ti-am citit blogul!

Mititel dar dragutel. Mi-am mai adus aminte acum de un nene de la mare care statea la coada pe plaja la cumparat bere. Ei bine cand l-am vazut m-a bufnit rasul caci avea slipul rupt exaxt unde a fost "taiat cu sabia in armata". Din nou nu m-am putut abtine sa nu comentez si am aratat si prietenilor mei ca sa radem cu totii.

Un comentariu:

  1. Intr-adevar. In ziua de azi tot mai multe pitipoance pe strada care vor sa atraga atentia. Ghici de ce sunt atatea violuri? Pentru ca ele vor? Ieri vazusem pe strada pe una care avea bluza si pantaloni albi, foarte foarte transparenti. Bluza era atat de transparenta ca se vedea tot, iar pantalonii, si ei la fel de transparenti. Atat de transparenti ca se vedea si ce fel de cuzatura au bikinii. Mai poti sa mai zici ceva? Asta e Romania.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea