luni, 27 iulie 2009

Domnisoara cu studiul de piata

Am primit un telefon de la o duduie care reliza un studiu de piata. M-a invitat politicos la acest studiu, am raspuns afirmativ si am inceput chestionarul. Tin sa va spun ca acum aproximativ un an am incercat si eu sa ma ocup cu astfel de treburi dar m-am lasat pagubas ca altfel as fi plecat batut zi de zi de la locul de munca. Bine acea munca era de teren. Munca prestata de duduie era on-phone adica prin telefon. Revenind la sondajul in cauza care a durat cat o parte dintr-un serial si anume 18 minute si ceva, va pot spune ca am intalnit cam aceleasi intrebari stupide carora nici eu care am avut legatura cu asta nu gaseam un raspuns concret. Intrebarile erau de genul: Pe o scara de la 1 la 5 ce incredere aveti in marcile urmatoare? .... raspundeai la tot carnatoiul de marci, unele cunoscute altele mai necunoscute iar apoi te intreba in care ai cea mai mare incredere. Pai in "puii mei" cea/cele mai de incredere este "acelea" pe care le-am notat cu notele cele mai mari. Oricum eu m-am lasat de aceste studii tocmai din aceasta cauza. Dupa ce ca erai ca subiect supus unui tir lung de intrebari care putea sa dureze si o jumatate de ora, mai trebuia sa induri si acele intrebari stupide si totul fara sa primesti vreun ban sau vreo atentie ceva. Asadar daca vreti sa va plictisiti puteti raspunde afirmativ sondajului. Dar credeti-ma ca va va enerva foarte tare. La sfarsit am si glumit cu duduia. I-am cerut id-ul de mess ;)) stiam oricum ca nu-l va da. Vroiam sa vad ce zice. Oricum e usoara treaba asta prin telefon, mai ales ca stai doar 4 ore pe zi cum era si cazul ei.

3 comentarii:

  1. sa vezi ce complicat e facutul chestionarelor :D ca trebuie musai intrebari cu raspunsuri dinalea, nu stiu de ce musai, da asa vrea literatura de specialitate :)(bine e musai ca e usor de interpretat de ssps, da na)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut si eu un asemenea chestionar. Doar ca eu m-am trezit cu femeia la usa. De la inceput s-a pus rau cu mine, nu era sigura daca sa mi-l faca sau nu, pentru ca nu era sigura daca am peste 18 ani. M-am oferit sa-i arat buletinul da` am lasat-o balta pana la urma. A inceput sa ma intrebe de politica si toate nebuniile. Habar n-aveam de ce-mi vorbeste.
    Imi zicea de niste parlamentari de care n-am auzit in viata mea, ma ruga sa-mi dau cu parerea despre ei :|

    E stupid. Iti vine sa le dai cate-un sut in fund astora care vin la usa sa te sacaie cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. terra hei oamenii aia castiga bani din munca aia naspa :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea