vineri, 22 iunie 2012

Powerade Tigers - Air 21 in PBA Governors Cup


Pe 22 iunie a avut loc unul din cele mai spectaculoase meciuri de baschet din actuala editie a PBA Governors Cup. Desi initial nu anunta mare lucru, meciul a oferit un spectacol incredibil cu multe cosuri  spectaculoas transformate. Powerade tigers pornea ca favorita clara in acest meci in fata ultimului loc din clasament. Insa primul sfert  i-a aratat ca Air 21 nu se simte atat de bine pe ultimul loc. Air21 si-a asigurat un  avantaj de 10 puncte in urma primului sfert dupa ce a inscris 33 de puncte si a primit numai 23. Powerade spera la revenire in al doilea sfert, dar aceasta  a intarziat sa vina si  Air 21  intra la pauza cu incredibila diferenta de 24 de puncte dupa un sfert doi castigat cu 35 la 21.
Spectacolul nu s-a incheiat insa. Reveniti de la cabine mai motivati Tigrii au pus repede cateva  puncte in plus in sfertul al 3-lea pe care l-au castigat in cele din urma  cu scorul de 36-31. Putine sperante dadea insa aceasta  revenire anemica.

Sfertul 4  putea inregistra insa o  rasturnare de scor istorica, dar sortii nu au fost alaturi de Tigri. Chiar si asa   cei din urma nu s-au facut de ras reusind sa inscrie in ultimul sfert 41 de puncte cu numai 3 puncte mai putin decat in primele doua sferturi la un loc. Diferenta  scorului final a fost de 7 puncte dar pe parcursul ultimului sfert Powerade a reusit sa  se apropie la numai 5 lungimi de  adversari pe final.

In cele din urma meciul a fost castigat cu scorul de 128-121 de  Air21 care  scapa in cele din urma de ultimul loc intr-un mod meritat as spune dupa ce am vazut acest meci. Powerade a ratat sansa de a urca pe locul al doilea si incaseaza prima infrangere dupa  patru victorii consecutive.

3 comentarii:

  1. Frumos joc baschet-ul, imi place mai mult sa ma uit la un meci de baschet decat la unul de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. scorul a fost strans ,meciulplacut ,baschetule tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Air 21 o fi semnficand la filipinezi Al Saptelea Cer ? :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea