marți, 25 septembrie 2012

Bet-at-home ne e pe plac?

Scriam acum cateva luni un articol legat de casa de pariuri Bet-at-home  in care  spuneam despre avantajele pe care le aduce   aceasta casa de pariuri online  fata de una clasica situata  in cartierul nostru.

Pe langa taxele pe care ni le opreste  o agentie clasica la  fiecare bilet jucat, statul ne mai opreste taxe si la eventualele castiguri ce depasesc  anumite sume. La parierea online nu exista aceste taxe si impozite, putem paria de pe telefon sau calculator, oriunde ne-am afla, fara sa stam la rand si fara sa pierdem anumite evenimente de pe bilet din cauza  randului prea lung.
Pariurile live au  fost luate  in serios la Bet-at-home. Daca  in trecut aveam  putine evenimente live  pe care puteam paria, Bet-at-home a  imbunatatit  acest serviciu  si ofera  o sumedenie de evenimente live spre pariere.  Chiar si in zilele din cursul saptamanii cand  evenimentele sunt mai putine,  oferta de pariuri live este generoasa. Acest lucru arata ca Bet-at-home a facut eforturi si imbunatatiri  pentru multumirea tuturor pariorilor, fie ca sunt clienti vechi fie ca sunt  clienti noi in cautarea casei de pariuri ideala.

In continuare  tombola prin care  fiecare  client  Bet-at-home, indiferent de  vechime poate castiga  50 de euro pe zi, este activa. Va reamintesc faptul ca la aceasta tombola  premiul de 50 de euro este  reportat la ziua urmatoare in cazul in care   castigatorul zilei nu s-a autentificat  pana la finalul zilei in care a fost  desemnat castigator. Astfel premiul  creste  si poate fi al tau daca ai suficient noroc.

Bonusul pentru clientii noi este de pana la 200 de lei , un bonus pe care nu-l vom intalni curand la casele de pariuri clasice.
Vezi mai multe detalii despre bet-at-home.com si ia-le bonusul de bun venit de 200 de lei.

V-am dat 3 motive (oferta pariuri live generoasa, fara taxe si impozite, bonus  substantial la deschidere cont)  pentru care sa  va alaturati acestei minunate case de pariuri, sa pariati  cu cap si sa castigati. Din aceste motive dar si din altele, bet-at-home ne e pe plac!
 
Sloganul Bet-at-home este "Viata e un joc!"
Eu as completa sloganul lor cu  precizarea "Viata e un joc, pe care-l castig eu!"

Va doresc succes maxim!