vineri, 12 octombrie 2012

La pas prin trecutul Ploiestilor

 Lucian Vasile organizeaza un nou tur istoric al orasului Ploiesti. Dupa ce am participat la primul tur din data de 23 septembrie 2012, acum al doilea tur imi face cu ochiul, desi prezinta aceleasi cladiri si monumente si probabil aceleasi descrieri. Va spun ca turul merita pretul modic pe care Lucian Vasile l-a fixat. Mai multe detalii in invitatia de pe blogul lui, sau in randurile ce urmeaza


Am plăcerea de a vă invita la a doua ediție a turului istoric si arhitectural ”La pas prin trecutul Ploieștilor” organizat in cadrul proiectului RepublicaPloiesti.net. Vom merge prin zona centrală a Ploieștilor pentru a vedea ce a mai rămas din patrimoniul vechiului oras care a trecut prin numeroase momente dificile precum cutremurele din 1940 și 1977, bombardamentele aliate din al Doilea Război Mondial și sistematizarea din perioada comunistă.

De-a lungul plimbării noastre vom admira diferite imobile cons

truite în stiluri arhitecturale diferite (eclectic, neo-românesc, neo-gotic) și ne vom opri în locurile unde s-au petrecut evenimente istorice importante pentru orașul nostru.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 octombrie 2012, de la ora 15:00. Locul de întâlnire este pe bulevard, în fața casei Radu Stanian, fosta Casă a Căsătoriilor. Turul costă 15 Ron.

Pentru rezervări: mail la lucianflorin.vasile@gmail.com // mesaj pe facebook (însotit de un numar de telefon sau o adresa de e-mail)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea