duminică, 3 februarie 2013

Blogosfera prahoveana vs Asesoft Junior, meciul doi 44-40

Sambata 2 februarie 2013, a avut loc cea de-a doua confruntare baschetbalistica dintre reprezentantii Blogosferei prahovene si copiii de la scoala de baschet Asesoft Junior. Daca in prima confruntare juniorii aveau numai cateva antrenamente impreuna, acum s-a vazut evolutia lor mai ales in jocul de echipa.
De data aceasta echipa bloggerilor a avut si o banca de rezerve formata din doi oameni, asadar nu a mai trebuit sa apeleze la imprumutul de jucatori de la juniori.
Pentru bloggeri au evoluat pe parchet in diferite variante: Aditza (eu), Dragos Irimia (3ditorial.eu), Ciprian (fost component 3ditorial.eu), Catalin CTL, Mihai (sotul Vienelei), Bogdan C, George Dinca.
Intalnirea a fost destul de echilibrata per total, la pauza mare fiind egalitate. A urmat un sfer 3 adjudecat clar de juniori si un sfert 4 adjudecat si mai clar de bloggeri care au reusit sa se impuna in cele din urma dupa cateva tresariri si faze personale ale lui Bogdan C.
Pentru mine a fost o zi slaba de tot in statisticile pozitive si foarte buna in cele negative. Am contorizat in contul meu 4 puncte, doua pase decisive, doua blocaje, cateva steal-uri si cateva recuperari. In schimb turn-over-uri am avut din belsug, eu si cam toti colegii mei.
Am ramas din nou cu o satisfactie in urma acestei confruntari precum ramasesem si dupa prima, iar febra musculara inca imi mai aduce aminte de cat am alergat pentru cele 4 puncte.
Ca sa glumesc putin, pot spune ca cele 4 puncte ale mele au facut diferenta, mai ales ca doua dintre ele au fost creatie proprie, adica am reusit sa fur o minge din mainile adversarului am pornit pe contraatac, am simulat pasa iar apoi din apropierea cosului am executat aruncarea, ceea ce se dorea a fi o minge "oferita" in cazul in care era lansata de la 30-40 cm mai sus.

Un comentariu:

  1. hihihi, o zi foarte buna in statistici negative! De cand ai inceput sa gandesti tu atat de rozaliu? Nu te recunosc! Dar imi place atitudinea. :)
    Felicitari pentru intrebuintare si pentru reusite, putine da' esentiale! ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea