marți, 8 aprilie 2014

Ma mut primavara

Azi am facut in sfarsit pasul catre altceva in materie de blogging. Am trecut in sfarsit pe wordpress, urmatorul pas fiind probabil cumpararea unui domeniu. In timp ce unii se retrag din blogging sau inceteaza sa mai scrie in mod regulat, eu mai cred intr-o evolutie personala prin intermediul blogului personal. Si mai cred ca tinerii din ziua de azi ar trebui sa aiba propria pagina virtuala de acest gen. E bun si facebookul, dar blogul este si mai bun! Ofera mult mai multe oportunitati. Acestea fiind spuse, de astazi ne vedem si conversam si pe http://nicusoradrian.wordpress.com/
Noua mea casa are usile deschise tuturor celor care ma cunosc si tuturor celor ce au nevoie de parerile si informatiile impartasite de mine prin intermediul spatiului meu virtual.

4 comentarii:

  1. din cate vad, vechile articole cu amintirile din copilarie au ramas aici.
    Ar fi pacat sa fie sterse si sa le pierzi, daca renunti la spatiul asta.
    Si de restul, dar in special de acelea fiindca sunt cele mai personale si nu prea am mai citit pe alte bloguri amintiri similare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru noul pas si mult succes!!! O sa te citim cu mare interes, ca si pana acum, pe noul blog!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar de ce renunti la blogspot? care e avantajul pe wordpress? nu inteleg.
    Ma bucur ca vei scrie in continuare,mult succes si sa cresti mare mare ca blog.Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru pasul inainte daca-ti place si te face sa te simti implinit. Nu stiu exact ce este wordpress, desi presupun dupa denumire. Meriti felicitari pentru timpul pe care-l acorzi. Bravo!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea