vineri, 13 februarie 2015

Pentru cățeluși

Iar aduc in discuție subiectul acesta legat de animalele de companie si in special legat de câini. Aceste animale despre care se spune ca sunt cele mai bune prietene necuvântătoare ale omului, ar trebui ținute in puf si ar trebui sa le oferim la fel de multa atenție precum unui bebeluș. De ce spun asta? Este simplu! Pornind de la hrana destinată acestora si continuând cu plimbarea acestora in parc sau împrejurul blocului, noi stăpânii lor suntem complet responsabili. Noi dictam când le oferim apa si hrana sau când ii scoatem la plimbare, iar ei nu pot face nimic pentru a schimba acest lucru. Si tocmai din acest motiv consider ca este normal sa ne asiguram ca putem oferi toată atenția animalului re companie, atunci când ne decidem să-l luam in custodia noastră.

Controale periodice si hrana potrivită

Pentru a  arăta ca ne pasa cu adevarat de prietenul necuvântător, trebuie să-i oferim acestuia, nu numai afecțiune si acoperiș ci si dreptul la sănătate si hrana adecvate nevoilor lui. Si acestea din urma sunt strâns legate de forma fizica si psihica a unui câine. Ei au nevoie de hrana bună destinata lor si conceputa special pentru aceștia. Nu tot ceea ce mănâncă un câine este si bun pentru el, dar el nu știe asta. Noi știm in schimb si așa cum evitam sa mâncam lapte bătut după ce am mâncat cireșe, așa trebuie sa ne gândim si la un câine care nu trebuie aa mănânce din mâncarea gătită de noi care nu i-ar face bine. Chiar daca acesta poftește, este bine sa evitam să-l hrănim cu hrana noastră. Cel mai bine ar fi sa nu mâncam de fata cu el, mai ales in cazul câinilor foarte pofticioși. Altfel le putem altera starea fizica si energia cotidiana. 

Si legat de hrana speciala, vreau sa va amintesc faptul ca o companie canadiana și-a dedicat timpul studierii si conceperii de rețete pentru mâncarea de câini sub forma uscata. Produc hrana pentru câini din ingrediente proaspete și atent selecționate. Sub numele de Acana, sunt produse sortimente destinate tuturor categoriilor de câini, începând cu juniorii, continuând cu adulții si terminând cu reprezentanții seniori ai raselor canine.
Petpal este un magazin online care importa in România hrana pentru câini Acana, in diferite sortimente si destinată diferitelor tipuri de câini.
Tipurile de mancare Acana sunt bogate in proteine, sărace in carbohidrați si conțin un procent ridicat de carne de pasare, de peste sau alte cărnuri de origine animală.
Așadar condiția numărul 1 pentru a avea un câine fericit este aceea de ai oferi atenția cuvenita si de al respecta ca pe un membru vu drepturi depline al familiei.

Un comentariu:

Spune-ti parerea