marți, 3 februarie 2015

Unii cumpara lenjerii de pat ca sa castige pandantive din aur

Fiind in trecere pe la un amic nu m-am putut abtine sa nu-i admir cuvertura de pe pat. Ochii de pisica se uitau fix la mine, indiferent unde eram in camera. In cealalta camera, intr-un dormitor mare, zacea un pat imens pe care erau aruncate niste flori uriase. Am dat sa le adun, dar m-am lovit de un asternut moale. Claudiu incepe si rade si-mi astampara nedumerirea: "Sunt lenjerii de pat 3D. Le-am comandat de pe net".

Castigi trei pandantive de aur cumparand lenjerii de pat


Ii cer voie sa intind mai bine ceasrsaful pe pat ca sa pot vedea pe de-a-ntreagul buchetul de flori. El imi spune ca urmeaza sa-si mai cumpere niste lenjerii de pat tocmai inainte de ziua indragostitilor, deoarece magazinul de unde le-a luat pe celelalte are o promotie de 1+1 gratis si in plus de asta va participa la o tombola care-i ofera posibilitatea sa castige  un pandantiv de aur in forma de inimioara.

Il intreb ce vrea sa faca cu pandantivul in cazul in care-l castige, ca iubita nu are, asadar nu are motivul exact pentru care sa vrea acest premiu. Imi spune ca intai sa-l castige si apoi vede el ce face cu el. Si imi mai spune ca oricum mai avea de cumparat un set de lenjerie pentru dormitorul mic, asa ca si-a gasit momentul potrivit.

Am ramas cu gandul ca este o ocazie buna sa ii spun mamei mele sa innoiasca lenjeria de patde la mine din camera, mai ales ca plateste una singura si primeste doua si mai ales ca nu ar strica sa avem sansa sa castigam unul dintre cele trei pandantive din aur de 14K, puse la bataie celor ce comanda din magazinul online intre 1 si 13 februarie.

Acum ca am ramas cu gandul la ele, va las si voua cateva imagini cu modelele disponibile in magazinul online de care va vorbesc. Au peste 200 de modele din care sa-si poata alege orice posibil client caruia i-ar face cu ochiul lenjeriile de pat de acolo.

Mie personal mi-ar placea sa ma trezesc printre flori. Sa nu se confunde cu florile pe piept ca deja ar suna morbid, dar lenjeriile de pat cu motive florale din imaginile atasate arata demential in conceptia mea. Si cred ca si mamei i-ar placea sa aiba asa lenjerii de pat in camera ei.

Indiferent de ce alegere as face oricum stiu ca va fi ceva care sa ia ochii celor care mi-ar vedea lenjeria de pat 3D, poate chiar ar impresiona in plus domnisoarele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea