sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Cadouri pentru indragostiti

Mai e putin si intram in luna indragostitilor, luna din an care bifeaza cadouri neasteptate si inedite intre perechile de indragostiti. Acolo unde dragostea inca pluteste in aer si nu s-a transformat inca in sentimente mai profunde sau din contra mai putin profunde, cadourile din ziua de Dragobete sau Valentines day vin la pachet cu urari deosebite.

Si pentru ca suntem tipicari de felul nostru, cei mai multi dintre noi facem cadouri  simple si  de obicei uzuale. Mai exact cadouri care sa fie consumate, folosite cu un scop anume, gen parfumuri, bauturi fine sau cosmetice.
Parfumuri de la Canar.ro

Asa se face ca ne imprietenim instant cu google si in cautarea cadoului potrivit plonjam direct pe o pagina care ne inspira la alegerea parfumului potrivit. Nici nu conteaza ca am ajuns pintr-un magazin online cu nume de pasare de colivie, Canar, atat timp cat minunatele-i parfumuri stralucesc din vitrinele virtuale si ne fac rand pe rand cu ochiul.

Love is in the air spune un vers al unei melodii care-mi vine in minte cand ma gandesc si la mireasma parfumului care urmeaza a fi comandat. Pai daca dragostea e in aer oriunde ma uit imprejur, atunci inseamna ca parfumul trebuie sa fie de calitate si sa emane valuri de miresme imbatatoare pretutindeni. Asadar incep si ma uit la detaliile parfumurilor, calculez un raport calitate/cantitate/pret si compar produsele care mi-au facut cu ochiul si care ar putea sa o impresioneze pe ea.

Se spune si pe la noi ca esentele tari se tin in sticlute mici. Stiu ca vorba aceasta nu se refera strict la parfumuri, dar trebuie totusi luata in calcul si cantitatea, nu pentru a dainui pentru eternitate produsul cumparat, ci pentru a ne asigura ca stim ce am comandat si ce vom face mai departe cadou.

Totusi cred ca e ceva mai usor sa cumperi un parfum cuiva decat sa te apuci sa-i cumperi alte cosmetice. Domnisoarele din ziua de azi au multe pretentii si e clar ca niciodata nu vor fi multumite pe deplin, dar asta nu inseamna ca macar sa incercam sa le aducem zambetul pe buze nu trebuie sa ne straduim.

Si daca tot am ajuns intr-un magazin online al carui nume ne aduce aminte de o pasare, nu trebuie sa uitam ca parfumul zboara si el la un moment dat. Asa ca putem sa ne indreptam atentia si catre alte produse mai putin evaporabile si mai mult palpabile. Acum fiecare cu imaginatia sa, dar cu siguranta ca va avea de unde alege. De fapt la o alta cautare pe google, ai sansa sa gasesti o stire intr-un ziar local (http://www.ziarulapulum.ro/alege-parfumul-potrivit-de-la-canar-ro-0032443#) despre acelasi magazin online din care ai tocmai ce ai cumparat si sa te intrebi cum de nu auzisei de el pana atunci.

Dar asa se intampla cand esti indragostit. S-ar putea sa ai vederea obturata de dragostea pentru perechea ta sau de fluturii din stomac care se zbenguie de fericire tot pentru indragosteala voastra. Dragostea si indragosteala sunt la urma urmei doua sentimente ciudate si placute in acelasi timp.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea