vineri, 23 ianuarie 2015

Asesoft a invins Valencia pe pamant spaniol

Performanta extraordinara reusita de Asesoft in top 32 Eurocup 2015 este una extraordinara. 92-87 a fost scorul pe care multipla campioana a Romaniei la baschet masculin l-a pus pe tabela in meciul contra Valenciei, echipa de top din Spania si din Europa. Asesoft a taiat aripile liliecilor chiar in cuibul acestora, obtinand o victorie de zile mari, o victorie mare care ne tine in continuare in cartile privind calificarea in faza urmatoare a Eurocup.
Sursa foto: facebook.com

Am atat de multe cuvinte de lauda pentru aceasta echipa, incat nici nu stiu cu ce sa incep mai repede. Inaintea acestui meci as fi pariat o suma importanta de bani pe victoria Valenciei la o diferenta de cel putin 20 de puncte. Nu ma asteptam nici macar la o confruntare echilibrata, daramite la o victorie pe terenul Valenciei.

Victorie dedicata lui Toni Alexe


Un meci de vis facut de intreaga echipa, dar fara aportul lui Dee Brown, de care campioana României s-a despartit inaintea acestui meci. La revenirea in tara discursul presedintelui echipei Asesoft a fost unul extrem de interesant:
"Aceasta victorie extraordinara merge catre Toni Alexe, orasul Ploiesti si toti iubitorii de baschet din Romania! Este un rezultat inegalabil care se alatura performantelor reusite de niste sportivi de exceptie precum Simona Halep, prietenii nostri de la Constanta, de la handbal si volei, poloistii de la Oradea sau fetele de la gimnastica! Chiar daca noi toti ne lovim de o concurenta neloiala a produsului vandut zilnic numit fotbal, pe care romanul il cumpara si il consuma ca pe paine si cartofi prajiti, ne mandrim sa spunem cu fruntea sus ca noi reprezentam sportul romanesc, muncim sa ii dam valoare si suntem niste etaloane cu care se poate lauda!"
Un discurs decent, partinitor sporturilor subjugate de suprematia fotbalului in lume si in Romania. Un discurs simplu si care este menit sa deschida ochii sponsorilor care investesc prea mult in fotbal si prea putin in sporturile care aduc cu adevarat cinste Romaniei.

Dupa o asemenea victorie Asesoft pastreaza inca sanse de calificare in urmatoarea faza a competitiei Eurocup. Vom intalni in etapa urmatoarea din Eurocup, Valencia, pe teren propriu si insotita de un alt antrenor. Vom avea de castigat un meci care ne poate duce la foarte mica distanta de calificarea mai departe si realizarea unei performante extraordinare pentru baschetul romanesc.

Pentru a castiga pe teren propriu avem nevoie de un public numeros, care sa fie alaturi de echipa la bine si la greu.

Hai Asesoft Ploiesti!
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea