sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Monetar 2014

Anul asta am avut cateva mutari pe plan financiar. Nu ma asteptam la atat de multe schimbari in portofelul meu de-a lungul unui an intreg, dar iata ca s-a intamplat. Am luat si am dat bani, am muncit destul de mult pentru ei, dar ce este mai important este ca am reusit sa deschid larg ochii si sa realizez ca daca nu depun mai mult efort, risc sa ma plafonez si sa involuez chiar.

Cu rabdarea treci si marea


Asa se face ca anul 2014 mi-a adus doua schimbari majore pe plan profesional, respectiv financiar.
1. Am trecut de la programul de 8 ore de lucru la numai 6 ore de lucru la serviciu.
2. Am reusit sa lucrez de acasa mai mult si am facut banii din pat (la propriu)

Cele doua schimbari au fost ceea ce mi-am dorit pentru a-mi schimba cat de cat stilul de viata si pentru a castiga mai multi bani. Altfel, angajat cu norma intreaga si epuizat dupa o zi aglomerata si solicitanta, cu greu as mai fi facut fata sa scriu pe blog sau sa efectuez taskuri pe internet pentru care sa fiu platit.

Pentru 2015 mi-am propus sa ajung la o suma importanta castigata din activitatea online. Asta ar insemna sa lucrez mai mult si mai cu spor. Sper sa-mi iasa socotelile, iar la final de an sa prezint un bilant conform asteptarilor mele.

Un comentariu:

  1. Mi-a placut articolul asta ! Si daca am spus eu ca apreciez un articol legat de castiguri materiale, asta chiar inseamna mult :) Dar mi-a placut datorita planului foarte coerent si a ideilor legate de raportul timp - castig. Asa ca iti doresc un an 2015 spornic, sa-ti continue norocul asta si timpul investit pe bloguri sa fie si rentabil financiar.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea