miercuri, 25 februarie 2009

Stupizenii de prima pagina

Azi de dimineata am consultat presa sa vad ce s-a mai schimbat in bine sau in rau pe anul acesta. Si fiind prima zi in acest an cand am citit cateva stiri de prin "tabloidele" si "cotidienele" de pe la noi am zis sa trec in revista cateva din multele stupizenii devenite subiect de stire.
Primul ziar "rasfoit", primele stupizenii gasite. In Libertatea subiectele de "interes national" erau : Luis Lazarus se cearta in continuare cu fosta sotie si o face panarama, Oana Zavoranu face sex cu scheleti in nu stiu ce revista, bebelusul Nicoletei Luciu a primit doua case de 200000 de euro, doua surori impart un barbat si au fiecare cate 6 copii cu respectivul si Eva Kent s-a intors din nou la treaba.
Acum nu inteleg cu ce e romanul mai fericit ca fisu lu Nicoleta Luciu e bogat din prima secunda de la nastere, cu ce e romanul mai satisfacut ca Oana Zavoranu si Eva Kent fac sex cu nu stiu cine numai cu el nu (cu romanul), sau cu ce este mai destept romanul ca Luis Lazarus si surorile acelea se cearta cu nu stiu cine ??? Deja 5 titluri varza de care nu ma simt deloc mandru si fara de care as fi putut sa traiesc poate mult mai linistit. Totusi ajung la ultima pagina unde o siliconata dezbracata isi arata urmele bisturiului si e suparata ca vremea ramane rece. Ma doare in c*r de supararea ei. Daca ii este frig sa se imbrace.
Urmatorul ziar: Adevarul un cotidian cu adevarat in topul cotidienelor Quality, in care am gasit numai doua titluri fara importanta pentru mine: Oana Zavoranul si atractia mai sus amintita si faptul ca Mircea Badea face 35 de ani. De asta nu puteam eu sa dorm noaptea. Nu stiam cati ani are Mircea Badea.
Am mai vazut si alte titluri idioate "fara de care nu pot sa traiesc" dar le las pe alta data ca acum mi se inchid ochii dupa un schimb de noapte.

5 comentarii:

  1. un schimb de noapte in care ai muncit ..

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi tu intr o lume in care marketingul si manelele ne mananca viata, oamenii vand, oamenii cumpara! oare de ce nu-i lasi tu sa comercialize prostie, nu vezi se scot bani frumosi din asa ceva! ar insemna sa te jignesc, dar maine ai sa mai cumperi ziarul? Nu fac caz din asa ceva, nici nu merita, dar mai bine de leutul ala pe care t ai luat ziarul cumparai altceva sau strange i si cumpara o carte.............

    RăspundețiȘtergere
  3. iti citesc de ceva timp articolele, tine o tot asa! felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc. De ceva timp nu mai dau banii pe ziare. Exista un depozit intreg de stiri in presa de la TV. Un alt loc de unde ma inspir si de unde ma informez sunt publicatiile e-zine si ziarele in format digital.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea