joi, 5 martie 2009

Mi-e foame de iubire, mi-e sete de dragoste...



Incerc sa fac ceva si sa gasesc pe cineva, care sa-mi fie aproape o mica sau mare parte in viata mea, sa iubesc cum am mai iubit, fara sa ma gandesc la altceva decat la dragoste pana la infinit. Cred ca mi-am gasit muza de inspiratie. Nu e in copaci, nici in stele, nici in pietre. E undeva pe aproape, undeva in noapte si in sentimente. Am gasit o melodie care are o singura strofa dar care este perfecta. Textul ar fi cam acesta :
Here I am...
Love is all that matters,
In the end we're here together
Still I am...
I'm waitïng for the moment
Close your eyes, we're here together...
Sunt convins ca voi mai gasi pe cineva pe placul meu careia sa-i daruiesc toata iubirea mea. Vreau o persoana la fel de noncomformista ca mine, la fel de "nebuna" ca si mine si la fel de "ciudata" ca mine. Si am sa o gasesc chiar de ar fi sa fac un casting pentru asta. Oricum incep usor usor sa ma obisnuiesc cu castingurile. Casting sau interviu tot cam pe acolo este numai ca se refera domenii diferite. Si sigur nu as da note numai dupa frumusetea exterioara si orbitoare, ci dupa cea interioara care face lucrurile mici sa prinda forta, culoare, importanta. Pana atunci astept ziua de vineri cand am o intrevedere cu cineva. Poate se aprinde scanteia care sa aprinda focul iubirii. Poate nu. Am renuntat de putin timp la cineva...din nepotrivire de caracter. A fost mai mult o joaca de-a "hai sa ne iubim putin". Dar acum caut pe cineva cu care sa ma joc de-a: "hai sa ne iubim mai mult".Am o inima mare si vreau sa o dau cui trebuie. Momentan ofer doar dragoste de inchiriat.

4 comentarii:

  1. incearca cu Ana...e lafel de ``nebuna`` ca tine :) dar din cate am auzit e deja ocupata...dar cine stie.....bafta cu ,castingul...ma ofer sa fac parte din juriu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Ana... are cu ce dar nu ma atrage. Degeaba e frumoasa daca nu are ce imi place mie in afara de frumusete. Anei nu i-as oferi decat dragoste de inchiriat dar pe perioada scurta.

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant aditza....nu cunosteam partea asta a ta!sper sa iti intalnesti jumatatea nebuna:P

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea