joi, 22 septembrie 2011

Bilete la inaugurarea noului Ilie Oana

Marti, 20 septembrie 2011, am stat la coada la bilete  un schimb intreg si poate mai bine. Am plecat de acasa pe la ora 10 cu gandul ca merg iau biletele si ma intorc. Nu am mancat nimic, ca ma gandeam ca-s inapoi in cel mult doua ore.  Dar  nu s-au potrivit socotelile mele cu cele de la fata locului. Asa ca am ajuns acolo si m-am pus la o coada de vreo 30 de metri lungime. Asta nu  mi-a dat fiori, dar faptul ca am inaintat 5 metri intr-o ora mi-a dat  zeci de stari de disconfort si nemultumire.  Si totusi nu ma gandeam ca o sa ma prinda seara acolo. Bateriile la ambele telefoane erau aproape moarte si nici macar asa nu-mi puteam omori timpul, asa ca am stat cu rucsacul in spate  pana pe la ora 17:30  cand m-a inlocuit un prieten. Apoi am mai asteptat  stand cu fundul pe bordura inca vreo ora, timp in care nu a mai inaintat randul deloc vizibil si am plecat. Imi era teama ca nu vor mai ajunge biletele si pentru mine, dar totusi au mai fost, in ciuda faptului ca fiecare om cumpara mai mult de un bilet, cei mai multi dintre ei chiar cate 10. Sper sa fi meritat asteptarea si meciurile sa fie spectaculoase sau macar interesante. Macar atmosfera sa fie ok, dat fiind ca vineri este si un joc de artificii organizat  deasupra stadionului, iar duminica va fi meciul de foc impotriva cainilor rosii.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

4 comentarii:

  1. parca era o regula ce spunea nu mai mult de 6 bilete de cumparator!
    Dar totusi : de ce dura atat de mult? Ti-a mai ars sa-l mai intrebi pe cel ce a ajuns pana la casa de bilete?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un motiv ar fi fost acela ca functionarele cautau locuri consecutive pentru cei care-si doreau locuri consecutive. Nu inteleg totusi cum de au devenit neconsecutive. Aici e tot o problema organizatorica cred eu. Biletele trebuiau date intr-o anumita ordine, astfel incat sa fie deja grupate. Ar fi trebuit un soft pentru asta. Asa nu ar mai fi fost probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adi...problema a fost tocmai softul si faptul ca acesta este realizat doar pentru un eveniment si s-au pus in aceeasi zi la vanzare 2 evenimente.Ar mai fi de adaugat ``noutatea`` pentru casieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica stai putin, sa inteleg si eu : a durat atat de mult cumpararea biletelor pentru ca lumea le vroia consecutive si culmea, tocmai consecutive nu prea sunt?
    Apai ce era atat de greu sa le dea in ordine?
    Pfff, daca si asta e chestie la care e nevoie sa exersam ...
    Acum ma intreb cat de "neconsecutive" sunt locurile. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea