joi, 22 septembrie 2011

N-am bani de lapte

De  ceva vreme ma tot uit  in magazin sa cumpar niste lapte dulce si  raman doar cu uitatul. Un litru de lapte a ajuns sa coste 3,69 de lei (pret de kaufland), ceea ce mi se pare foarte mult.  Daca nu ma insel la inceputul anului era  cam 3 lei un litru de lapte. Si de aceea mi se pare prea mult. Asa ca am inghitit in sec si am mers mai departe la raftul cu miere. Pe mierea de la Mos Costache am dat 13,49 lei, dar nu mi-a parut rau nici atunci, nici acum. Scrie pe ea  ca ar fi 100% naturala. Sper sa fie asa, ca altfel mi-ar parea rau. Pe cea facuta pentru Kaufland, nu scria ca ar fi sau nu naturala, de aceea am preferat sa iau ceva romanesc de la Mos Costache, chiar daca pretul era dublu si ceva.

Daca pentru lapte nu m-am indurat sa scot bani din buzunar,m-am indurat sa scot banii pentru miere pentru mine si banii de flori pentru mama si sora mea. Le-am luat flori fara a fi o ocazie speciala. Si m-am indurat sa schimb telefonul cu unul mai performant de 100 de euro la liber. 
Inca ceva: ceea ce m-a facut sa cumpar miere nu a fost vreo reclama, ci un simplu raport dintro stire  de la TV care spunea ca Romania se afla pe podiumul din Europa la productia de miere de anul acesta. Pentru productia de miere din rapita pe anul viitor, apicultorii anunta cantitati minime, din cauza vremii secetoase din acest an care ar putea  pune in pericol culturile de rapita din anul 2012.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. ?!?!?! ce-i aia miere din rapita?
    stiam de ulei din asa ceva. Nici nu-mi suna prea bine.
    Miere de tei, salcam, poliflora ... dar de rapita?!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea